21 august 2019, 19:00 Caleidoscop views 1928
Horoscopul pentru 22 august 2019
21 august 2019, 19:00 Caleidoscop views 1928

Horoscopul pentru 22 august 2019

BERBEC

Orice vis ai abandonat în ultima vreme revine și te chinuie mai mult ca niciodată. Este o bună ocazie să reiei dorințe mai vechi și să le pui în practică pentru a avea liniștea de care ai nevoie. La baza visurilor tale pune și un pic de speranță pentru că în ultima vreme ți-a cam lipsit.

TAUR

Este un moment prielnic reunirii familiei și faci tot ce poți pentru a face întâlnirea cât mai plăcută. Pregătești totul în cele mai micic detalii și vrei să împărtășești gândurile bune cu cei dragi. Vei fla unele vești care te uimesc și te bine dispun totodată. Zâmbetul de pe chip indică faptul că ești fericit așa cum nu ai fost în ultima vreme.

GEMENI

Pasiunea pentru ceea ce faci se vede fără să faci mari eforturi. Ești mai eficient decât de obicei și nici nu ești dispus să cedezi în fața criticilor pe care colegii de muncă ți le aduc. Tu știi că invidia își face apariția și trebuie tratată cu cât mai multă indiferență pentru a te menține în formă.

RAC

Curpins de emoții îi mărturisești unei persoane dragostea pe care o porți necondiționat și aștepți cu sufeltul la gură un răspuns din partea ei. Răspunsul nu vine oricât te-ai aștepta, așa că te mâhnești și consideri că ai făcut o greșeală confesâînd sentimentele. Nu te grăbi cu judecata pentru că se va dovedi că persoana respectivă este doar uimită.

LEU

Ești o persoană sigură pe tine, iar acest lucru te ajută mai ales dacă ești în căutarea unui job. Interviul decurge exact așa cum îți dorești și ești sigur că vei obține postul. În fața familiei nu îți exprimi entuziamul până nu vei primi răspunsul pentru a nu crea așteptări false.

FECIOARĂ

Ești acuzat de niște lucruri pe care nu le-ai făcut și nici nu prea poți dovedi că este vorba despre o nedreptate. Suporți cu greu cuvintele deloc prietenoase, dar te gândești că adevărul va ieși cu siguranță la suprafață. Stresul își pune amprenta pe tine spre seară, când amețelile nu îți dau pace.

BALANȚĂ

Lipsa odihnei și implicarea emoțională prea puternică te-au adus în pragul apuizării. Acum te decizi că este momentul să iei o pauză de la toate grijile și să te relaxezi în lumea ta. Pentru a te bucura de câteva momente de singurătate și liniște închide telefonul și orice alt mijloc de comunicare.

SCORPION

Este o perioadă potrivită pentru introspecție și grijă pentru latura spirituală. Vrei să te concentrezi pe ceea ce ai neglijat în ultima vreme din motive legate de munca asiduă. Astăzi faci o călătorie în timp și evoci ceva momente încărcate de emoție pentru a te binedispune.

SĂGETĂTOR

Prietenii și familia nu înțeleg comportamnetil tău din ultima vreme. Ești extrem de distant și nici nu dai semen că ai vrea să comunici. Acceptă invitația în oraș și deschide su8fletul în afța celor care țin la tine, astfel te vei simți eliberat de probleme. Lipsa comunicării cu cei din jur te-a însingurat.

CAPRICORN

Când ai ocazia să spui ce gândești o faci fără niciun fel de problemă, doar că persoanele pe care le ai în față sunt sensibile la evaluări tocmai de aceea ar fi bine să fii rezervat în gesturi. Răspunde doar dacă ești întrebat și ține pentru tine cuvintele nepoliticoase pentru a evita un conflict.

VĂRSĂTOR

Personalitatea ta deosebită îi atrage pe cei din jur și ar fi momentul să profiți de ziua plină de popularitate. Ești admirat și căutat de cei din jur pentru ceea ce ai de spus, cu alte cuvinte ești un soi de vedetă. Nu încerca să te comporți la fel și în familie pentru că cei dragi pot fi deranjați.

PEȘTI

Nu ești de acord cu ceea ce fac unii membri din familie și de aici până la o ceartă în toată regula mai este un singur pas. Poate ar trebui să scoți în evidență parțile negative ale acțiunilor pe care le fac fără să îi jignești în mod direct. Ziua aceasta tensionată se va încheia cu momente amuzante în cuplu.

Sursa: www.horoscop-astrolog.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1428
Populația:
355 locuitori

Buciumeni este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buciumeni, Floreşti și Buciumeni, loc. st. c. f. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ungheni și la 143 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 355 de oameni. Satul Buciumeni a fost menționat documentar în anul 1428.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.