14 septembrie 2012, 09:30 Caleidoscop views 7965
14 septembrie 2012, 09:30 Caleidoscop views 7965

YouTube a lansat o aplicație nouă pentru iPhone


Foto: 3dnews.ru 

La cîteva zile înainte de lansarea noului iOS 6 pentru iPhone, sistem de operare care vine fără aplicația YouTube pereinstalată, Google a lansat o nouă versiune a aplicației pe iTunes, anunță blogul oficial al companiei.

Noua aplicația va fi lipsită de vechile limitări și zeci de mii videouri vor putea fi vizualizate. Marea schimbare este capacitatea de a vizualiza video-uri ale marilor case de producție muzicală, schimbare făcută posibilă de prezența publicității, interzisă în vechea variantă proiectată de Apple.

Luna trecută, Apple a anunțat că renunță la aplicația YouTube, dar utilizatorii produselor Apple vor putea să vizualizeze clipuri via browser sau prin intermediul unei aplicații separate. Aplicaţia YouTube a fost dezvoltată de Apple pe baza unei licenţe de la Google şi este inclusă pe iPhone încă din 2007, de la lansarea primului model al familiei de smartphone-uri.

Pentru YouTube, această mutare a celor de la Apple a însemnat că vor putea aduce utilizatorilor de iPhone aplicația rezervată pînă acum celor care folosesc Android, o aplicație cu mult superioară celei oferite de Apple pînă în prezent.

Cuvinte cheie:

telefon , tehnologie , gadgeturi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
11575
Populația:
3003 locuitori

Feteşti este un sat şi comună din raionul Edineţ. Feteşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, fiind situat la 18 km de oraşul Edineţ, la 30 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi  la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3003 oameni. Denumirea veche a satului, cu care este  atestat documentar în anul 1575 este Hriţeni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.