19 august 2012, 09:25 Caleidoscop views 9431
19 august 2012, 09:25 Caleidoscop views 9431

Cea mai ridicolă ratare a penalty din istoria fotbalului a adunat 1 milion de vizualizări în trei zile

Nereuşita a avut loc în campionatul Austriei la meciul dintre „Red Bull” Salzburg şi „Rapid” Vienna. La scorul de 2-0 pentru oaspeţi, gazdele au beneficiat de un penalty uşor acordat şi Jonathan Soriano a executat lovitura de pedeapsă.

Din nefericire pentru atacantul de 26 de ani al lui Salzburg, mingea nu doar că a fost dată peste poartă, ci şi probabil în afara stadionului şi execuţia a semănat mai degrabă cu o transformare decît cu un penalty.


Între timp, în doar trei zile clipul cu penalty a adunat aproape un milion de accesări pe internet și continuă să fie unul dintre cele mai mari hit-uri de pe rețea. Ratarea lui Soriano a fost deja calificată drept cea mai incompetentă realizare a loviturii de pedeapsă în istoria fotbalului.

Cuvinte cheie:

penalty , fotbal , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1574
Populația:
8 locuitori

Iagorlîc este un sat din cadrul comunei Goian din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Dubăsari și la 58 km de Chișinău. Populaţia satului Iagorlîc alcătuia 8 oameni în anul 2011. Satul Iagorlîc a fost menționat documentar în anul 1574.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.