17 august 2012, 00:49 Caleidoscop views 10440
17 august 2012, 00:49 Caleidoscop views 10440

Vladimir Putin a devenit bunic

Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a devenit bunic miercuri, fiica sa cea mare, Maria, născînd un băieţel prin cezariană.

Primele speculaţii cu privire la ce nume va purta băieţelul au apărut. Se pare că acesta va fi botezat Vladimir, ca bunicul său, potrivit BTV News.

Deşi vestea că Putin are un nepoţel s-a răspîndit repede, serviciile secrete ruse le-au spus jurnaliştilor că nu trebuie încă să o difuzeze, însă au existat scurgeri de informaţii la agenţiile de presă.

Maria este fiica cea mare a preşedintelui rus, în vîrstă de 27 de ani. El mai are o altă fiică, Ecaterina, cu un an mai mică. Nu există foarte multe informaţii în presă despre cele două, deoarece tatăl lor a impus reguli stricte presei cu privire la intimitatea lor.

Presa a relatat că ambele au relaţii cu cetăţeni străini: Ecaterina era pe punctul de a se căsători cu fiul unui amiral sud-coreean (după cum scria The Telegraph în 2010), în timp ce Maria ar avea o relaţie cu un olandez. Ar fi vorba despre Jorrit Faassen, un olandez care a deţinut funcţii importante în mai multe subsidiare din Vest ale Gazprom.



Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
432 locuitori

Trifeştii Noi este un sat din cadrul comunei Moscovei, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cahul și la 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 432 de oameni. Satul Trifeştii Noi a fost înființat în anul 1920.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.