23 iulie 2012, 14:30 Caleidoscop views 5029
23 iulie 2012, 14:30 Caleidoscop views 5029

Un nou virus circulă pe Facebook


Foto: thekievtimes.com 

Site-ul nakedsecurity.sophos.com avertizează utilizatorii de internet asupra unui nou virus care circulă pe reţeaua de socializare Facebook.

SophosLabs a identificat o campanie de spam, menită să-ţi infecteze PC-ul. Acest tip de spam imită notificările pe care utilizatorii de Facebook le primesc pe email cînd sunt tag-uiţi în pozele publicate de prieteni.

Dacă se dă click pe link-ul primit pe adresa de email, nu eşti dus imediat pe adevăratul Facebook, ci pe un site ce infectează calculatorul.

Mesajele de spam sunt trimise de pe adresa notification@faceboook.com (un "o" în plus faţă de Facebook).

SophosLabs a detectat virusul ca fiind Troj/JSRedir-HW şi promite că va reveni cu noi detalii asupra acestei probleme.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1432
Populația:
14516 locuitori
Logo

Călăraşi este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Călăraşi. Amplasat pe ambele maluri ale rîului Bîc, oraşul Călăraşi este situat la 49 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 14516 de locuitori. Localitatea a fost atestată documentar cu denumirea de Tuzara la 1432 – 1433, cînd Ilie Vodă dăruia slugii sale Staia „satul Tuzora pe Bîc”.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.