28 iunie 2012, 14:35 Caleidoscop views 5811
28 iunie 2012, 14:35 Caleidoscop views 5811

Facebook a impus utilizatorilor noi adrese de e-mail

Facebook, reţeaua de socializare cu 900 de milioane de utilizatori, a schimbat adresele clienţilor fără nicio notificare prealabilă, prin înlocuirea adresei de user cu @facebook.com, modificarea fiind introdusă de marţi, transmite Lenta.ru cu referire la Mashable. Fără ca să întrebe de cineva, Facebook a schimbat adresele de e-mail utilizate în rețeaua socială la @facebook.com. De azi nu mai avem adresele de yahoo și gmail setate pe Facebook ci doar cele pe @facebook.com.

Dacă cineva vă cauta informaţiile pe Facebook şi vrea să vă trimită un mesaj privat pe e-mail o pot face doar pe adresa de Facebook. Utilizatorii pot reveni la vechea adresă, însă fără o notificare din partea reţelei, e greu de spus cîţi îşi vor da seama de schimbare şi vor opta pentru anularea ei.

Modificarea se poate anula la secţiunea "Despre", de pe profilul utilizatorului, datele de contact sînt afişate pe coloana din dreapta, sub caseta cu "Informaţii de bază". În caseta cu "Date de contact", selectaţi opţiunea "Editează".

În fereastra care apare, vechea adresă de e-mail este setată pe "Hide from Timeline", opţiune care poate fi comutată pe "Show on Timeline". Adresa de Facebook care apare iniţial cu "Show on Timeline" poate fi dezactivată prin comutarea pe "Hide from Timeline".

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1904
Populația:
22 locuitori

Ciofu este un sat din cadrul comunei Zgărdeşti, raionul Telenești. Localitatea se află la distanţa de 23 km de oraşul Teleneşti şi la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 22 de oameni. Satul Ciofu a fost înființat în anul 1904.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.