14 mai 2012, 15:05 Caleidoscop views 8136
14 mai 2012, 15:05 Caleidoscop views 8136

Apocalipsa nu poate fi evitată

Apocalipsa prezisă de mayaşi NU mai poate fi evitată! Ultima noastră şansă a fost irosită după ce ultimul artefact care ne mai proteja a fost distrus.

Un vechi craniu mayaş, despre care profeţiile spuneau că va apăra omenirea de un sfîrşit violent, a fost scăpat pe jos într-un laborator din Germania, anunţă inopressa.ru. Artefactul are circa 1000 de ani și în anii 1937-1939 a fost adus de naziști din Tibet, apoi a aparținut lui Heinrich Himmler.

În timpul unei şedinţe foto, craniul din rocă vulcanică, numit Quauthemoc, a căzut pe podea; în urma incidentului, bărbia lui Quauthemoc a fost ciobită.

Pînă acum nimeni nu ştie cu exactitate dacă craniul a fost scăpat de cineva sau a căzut singur. Legenda mayaşă susţine că artefactul este unul din cele 13 cranii magice care ar avea puterea de a ajuta umanitatea să supravieţuiască Apocalipsei "programate" anul acesta pe 21 decembrie.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1634
Populația:
1607 locuitori

Drăsliceni este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Drăsliceni, Logănești și Ratuș. Satul Drăsliceni este situat la o distanță de 50 km de orașul Criuleni și la 18 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1607 oameni. Prima menţiune documentară a satului Drăsliceni datează din 5 martie 1634.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.