26 aprilie 2012, 11:50 Caleidoscop views 3003
26 aprilie 2012, 11:50 Caleidoscop views 3003

Cîteva lucruri pe care nu le ştiai despre Facebook

Compania Facebook a depus un amendament la documentele iniţiale înregistrate la U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), o agenţie care se ocupă cu aplicarea legilor federale pe piaţa economică din SUA, scrie Huffington Post.

Reţeaua de socializare a publicat o serie de statistici noi care reflectă o creştere considerabilă a veniturilor. Facebook şi-a anunţat intenţia de a achiziţiona site-ul de photo sharing Instagram şi de a cumpăra patente ale firmei AOL de la Microsoft.

Iată cîteva statisitici menţionate în amendament:

  • Numărul utilizatorilor activi care accesează site-ul lunar a crescut, de la 680 de milioane anul trecut la 901 milioane anul acesta.
  • Numărul utilizatorilor activi care accesează site-ul zilnic s-a mărit, de la 372 de milioane anul trecut la 526 de milioane anul acesta.
  • Lunar, 488 de milioane de persoane intră pe Facebook de pe telefonul mobil.
  • 300 de milioane de poze sunt încărcate pe site în fiecare zi.
  • 3,2 miliarde de like-uri şi comentarii sunt postate în fiecare zi.
  • Facebook va cumpăra compania Instagram pentru suma de 1 miliard de dolari.
  • Dacă afacerea va pica, Facebook le va plăti celor de la Instagram 200 de milioane de dolari.

Reţeaua de socializare se aşteaptă la o creştere a cotei de piaţă cu 5 miliarde de dolari, apropiindu-se astfel la o valoare totală de 100 de miliarde de dolari. De asemenea, compania are de gînd să tranzacţioneze acţiuni pe piaţa Nasdaq sub simbolul care a consacrat-o: ’’FB’’.

Facebook are în prezent 3 539 de angajaţi.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
4441 locuitori

Beşalma este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Beşalma este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de municipiul Comrat și la 121 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 4441 de oameni. Satul Beşalma a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.