28 iunie 2017, 14:45 Caleidoscop views 4848
O vacă a întrerupt un meci de fotbal în Bulgaria (Video)
28 iunie 2017, 14:45 Caleidoscop views 4848

O vacă a întrerupt un meci de fotbal în Bulgaria (Video)

Un meci amical între echipa bulgară Botev din Plovdiv și cea cipriotă AEL a fost întrerupt de o vacă. Animalul s-a rătăcit și a intrat pe teren printr-o gaură din gardul terenului.

Publicația scrie că fotbaliștii, cel mai probabil, aveau să uite repede despre acest meci, însă incidentul l-a făcut memorabile.

Vaca a intrat printr-o gaură din gard și, nestingherit, a început să se plimbe pe teren.

Peste cîteva minute, vaca a decis să intre pe un alt teren, însă nu i-a reușit. Spre sfîrșitul înregistrării video se observă că alături de teren păștea o întreagă cireadă de vaci.

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

fotbal , Bulgaria , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
1107 locuitori

Bursuceni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţle Slobozia-Măgura și Bursuceni. Localitatea este situată în valea rîului Ciulucul Mic, la o distanţă de 37 km de oraşul Sîngerei şi la 88 km de oraşul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1107 oameni. Satul Bursuceni a fost menționat documentar în anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.