11 iunie 2024, 15:30 Caleidoscop views 8100
Cum să-ți îndeplinești visurile ce par imposibile
11 iunie 2024, 15:30 Caleidoscop views 8100

Cum să-ți îndeplinești visurile ce par imposibile

Daca ai un vis la care tot te gandesti si pana acum nu ai reusit sa-l indeplinesti, poate ca n-ai facut ceea ce trebuie.

Iata cateva trucuri care te pot ajuta sa-ti aduci mai aproape visul.

Schimba-te

Nu trebuie sa schimbi lumea pentru a primi ceea ce-ti doresti. Este suficient sa incepi schimbarea cu tine. Fii tu ceea ce vrei de la lume, iar lumea iti va raspunde.

Iubeste-te

Chiar daca iti vezi numai defectele, iubeste-te asa cum esti. Cauta in tine valorile, puterile, punctele tari. Vei vedea ca esti chiar foarte bun. Increderea de sine te poate aduce mai aproape de visul tau.

Renunta la judecata

Nu te judeca pe tine si nici pe altii. Mecanismul visurilor devenite realitate exista dincolo de puterea noastra fizica de a-l percepe. Si, doar pentru ca nu vezi coincidentele, oamenii care par ca dau mana cu mana ca sa te ajute, usile care ti se deschid cand pareau imposibil de deschis, asta nu inseamna ca ele nu sînt acolo. Crede in miracole, chiar daca nu le poti vedea.

Da o mana de ajutor

Ajuta-i pe altii sa-si indeplineasca visul. Candva, cineva iti va intinde o mana de ajutor inspre indeplinirea visului tau.

Secretul fericirii

Fii fericit neconditionat. Nu trebuie neaparat sa ai ceva in viata ta ca sa fii fericit. Fericirea vine din interior. Nu-ti amana fericirea pana in momentul in care iti atingi tinta.

Lasa portite deschise

Este practic imposibil sa stii pe ce drum te va purta viata. Nu stii daca o persoana nou intalnit iti va fi aliat in indeplinirea visului tau. Insa daca crezi cu adevarat in succesul tau, oamenii de care ai nevoie vor veni. Lasa portite deschide pentru noi oportunitati.

Practica succesul

Exersand sa fii ceea ce vrei sa fii te va aduce mai aproape de visul tau. Vorbeste cu prietenii ca si cand ai obtinut deja ceea ce ti-ai dorit.

Concentreaza-te pe ceea ce este important

Nu te "bloca" in detalii mai putin importante si nu incerca sa controlezi modalitatile prin care visul tau va deveni realitate. Vizualizeaza-ti visul implinit si lasa lucrurile sa curga, fara sa te intereseze cum anume va deveni realitate. Incercand sa controlezi fiecare detaliu al visului tau nu vei reusi decat sa-l indepartezi si sa o iei razna.

Fii cel mai bun prieten al tau

Fii bland cu tine insuti. Prietenii iti pot fi antrenori, te pot inspira. Adversarii te pot destabilize, insa tu esti singurul care te poate readuce cu picioarele pe pamant.

Actioneaza

Traieste-ti visul asa cum poti. Prin acest mod ii transmiti universului ca esti gata pentru el.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Cuvinte cheie:

sfat , viata

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
266 locuitori

Hîrtop este un sat din cadrul comunei Pistruieni, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 58 km de oraşul Teleneşti şi la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 266 de locuitori. Satul Hîrtop a fost menționat documentar în anul 1929.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.