23 ianuarie 2017, 09:35 Caleidoscop views 6163
Olga Blanc și-a prezentat colecția în China
23 ianuarie 2017, 09:35 Caleidoscop views 6163

Olga Blanc și-a prezentat colecția în China

Designerul Olga Blanc încearcă, ori de cîte ori are posibilitatea, să-și promoveze colecțiile peste hotarele țării. Săptămîna trecută, aceasta a participat la Harbin Fashion Week din China.

„Am prezentat colecțiile O'Blanc Spring/Summer 2017 și O'Blanc Memories Spring/ Summer 2017. Au fost modele asiatice – o experiență nouă și plăcută pentru mine. Scopul evenimentului a fost de a promova brandul și de a găsi parteneri de lungă durată. Am avut și o mică excursie prin oraș, dar totuși mai mult timp am petrecut la săptămîna modei , mi-a fost interesant să văd și colecțiile altor designeri.", a declarat Olga pentru Unica.md.

Designerul demonstrează încă o dată că ținutele create la noi au un viitor și peste hotarele țării. Olga Blanc a îmbrăcat zeci de vedete de la Hollywood, a lansat un showroom în SUA, merge la diferite prezentări de modă internaționale și nu se oprește aici.

Sursa: unica.md

Cuvinte cheie:

moda , colectie , China , designer

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1821
Populația:
470 locuitori

Saca este un sat din cadrul comunei Ghelăuza, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Strășeni și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 470 de oameni. Satul Saca a fost menționat documentar în anul 1821.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.