27 decembrie 2016, 12:25 Caleidoscop views 3984
Sfat: Cum putem oferi un cadou cuiva şi cum putem cîştiga?
27 decembrie 2016, 12:25 Caleidoscop views 3984

Sfat: Cum putem oferi un cadou cuiva şi cum putem cîştiga?

Ce poate fi mai bun decît a face un cadou util și să oferim emoții pozitive persoanei dragi? Corect - de a face un cadou, și de a rămîne în cîștig!

Cum se spune, "este necesar să cunoști locurile bune de pescuit": în rețeaua magazinelor specializate «Viorica-Cosmetic», selectînd cadouri pentru cei dragi în valoare de 150 de lei, veți obține un bilet de loterie devenind în mod automat participant al promoției, unde puteți cîștiga 1000 de cadouri de marcă și super-premii – un laptop Asus ES1, smartphone Samsung Galaxy J5 și tableta Lenovo Yoga.

Un mic sfat: la procurarea produselor de parfumerie și cosmetice în valoare mai mult de 150 de lei, rugați vînzătorul-consultant să divizeze achiziționarea în două cecuri, evident veți obține doua bilete de loterie - o șansă de a câștiga de două ori mai multe premii!

Dar, cel mai important, este că, în magazinele «Viorica-Cosmetic» puteți găsi un asortiment vast începînd cu produsele cosmetice pentru nou-născuți, produse pentru îngrijirea zilnică, precum și produse de parfumerie, lumnări decorative aromate, cumpărînd un cadou cu adevărat util pentru orice vîrstă.

Detalii pe site-ul www.VIORICA.md

 

Cuvinte cheie:

Viorica Cosmetic , cadouri , sfat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
1988 locuitori

Gradişte este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Gradişte și Iurievca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cimișlia și la 60 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1988 de oameni. Satul Grădiște a fost menționat documentar în anul 1527.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.