15 noiembrie 2016, 16:45 Caleidoscop views 5201
Cel mai mare cîștig la loterie
15 noiembrie 2016, 16:45 Caleidoscop views 5201

Cel mai mare cîștig la loterie

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l aducem în prim-plan e cel mai mare cîștig la loterie al unei singure persoane. După părerea mea este nedrept să vorbim despre cel mare cîștig în cazul în care este împărțit între mai cîteva persoane. Așa că, cel mai mare cîștig la loterie a fost de 590 de milioane de dolari.

La 18 mai, 2013, cunoscuta loterie americană Powerball a pus în joc un jack pot foarte semnificativ. Cîstigătoare a devenit o locuitoare a orașului Zeferhills, Florida, Statele Unite ale Americii - Gloria C. Mackenzie, în vîrstă de 84 de ani. Gloria își amintește că posibil i-a surîs norocul pentru că bărbatul care stătea în rînd la bilete în fața ei i-a permis să treacă înaintea ei, apropo, la ei stau în rînd la biletele de loterie!

Potrivit comunicatului secretarului de presă al loteriei "Cîștigătorul a ridicat suma unică de 370,8 milioane de dolari în loc de 30 de plăți anuale de 19 milioane tiny_mce_markerquot;. Gloria a donat aproximativ 2 milioane de dolari pentru a repara acoperișul școlii, unde predă biologia fiica ei, schimbîndu-și , în sfîrșit, apartamentul mic pe o casă respectabilă în valoare de 1,2 milioane $. În ciuda rugăminților, cîștigătoarea a refuzat să ofere o conferință de presă și a cerut insistent să nu intervină nimeni în viața ei. Acest lucru este de înțeles și explicabil.

Sursa: www.ugaga.net

Cuvinte cheie:

loterie , bani , SUA

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
78 locuitori

Slobodca este un sat din cadrul comunei Ruseni, raionul Edineţ. Satul este situat la 7 km de orașul Edineț și la 213 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 78 de oameni. Satul Slobodca a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.