27 ianuarie 2012, 12:33 Caleidoscop views 4285
27 ianuarie 2012, 12:33 Caleidoscop views 4285

Cum să atragi norocul în anul Dragonului

Conform calendarului  chinezesc la 23 ianuarie a început anul Dragonului de apă, considerat de chinezi un simbol al prosperității şi norocului. Un astrolog a povestit cum poate fi atrasă în casă energia pozitivă și ce fel de obiecte sînt necesare pentru aceasta.

Obiectele de sticlă de formă rotundă atrag energia pozitivă și norocul în anul Dragonului. Acestea pot fi plasate oriunde într-un apartament. "Există minerale, care pe de o parte fac parte dintre elementele Pămîntului, iar acest lucru înseamnă stabilitate şi prosperitate. Pe de altă parte, ele reprezintă elementele apei, "- povestește astrologul despre mineralul, care se numeşte sunghit.

În China unii spun că în anul Dragonului se poartă haine de culoare mai închisă, în timp ce alţii susţin că dragonului îi plac culorile aprinse.

"Dacă vorbim despre haine, trebuie să predomine culoarea apei - de la negru la albastru. Culoare neagră este culoarea care ne avantajează cel mai mult. Se poartă bijuterii din sticlă "- ne sfătuieşte astrologul.

Pentru a atrage norocul pentru întreg anul viitor, unii chinezi decorează casa în nuanțe roșii: lenjeria de pat, perdelele şi chiar felinarele suspendate.

Acest an va fi bun pentru cei care vor găsi în sine forțe pentru a atinge scopurile lor. Dar nu putem face acest lucru în detrimentul altcuiva, pentru că dragonul urmărește acest lucru.

Cei care serios cred că în acest an ne așteaptă sfîrşitul lumii, le amintim că aşa ceva se aştepta și în anul 2000.

Atunci mulţi oameni erau în aşteptarea problemelor, însă în principiu, dragonul este o creatura foarte paşnică.

 

 

Sursa:  www.mke.ee

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1985
Populația:
476 locuitori

Clișova Nouă este un sat din cadrul comunei Ciocîlteni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 22 km de oraşul Orhei şi la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 476 de oameni. Satul Clișova Nouă a fost întemeiat în anul 1985.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.