20 august 2016, 14:40 Caleidoscop views 8983
O moldoveancă va participa la show-ul rusesc „ТАНЦЫ на ТНТ”
20 august 2016, 14:40 Caleidoscop views 8983

O moldoveancă va participa la show-ul rusesc „ТАНЦЫ на ТНТ”

O tînără dansatoare din Moldova pe nume Olesea Nespeac a trecut cu succes castingul show-ului rusesc „ТАНЦЫ на ТНТ". Aceasta va concura împreună cu alți participanți la cel de-al treilea sezon, dansurile ei fiind apreciate de dansatori cotați în Rusia, notează ZUGO.

Pe data de 20 august, la postul de televiziune ТНТ, începe cel de-al treilea sezon al concursului, unde vom avea posibilitatea să urmărim prestațiile moldovencei Olesea Nespac.

„Al treilea sezon al show-ului va începe pe 20 august, la ora 21:30, pe TNT. Urmărim!", a scris tînăra pe contul său de Facebook.

Amintim că în sezonul precedent al show-ului ‎„ТАНЦЫ на ТНТ" l-am urmărit pe dansatorul moldovean Iurii Rîbac.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

Dansuri , show

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1469
Populația:
693 locuitori

Bălcăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte 2 localităţi: Bălcăuţi şi Bocicăuţi. Satul se află la o distanţă de 17 km de oraşul Briceni, la 28 km de staţia calea ferată Ocniţa şi la 215 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 693 de oameni. Prima atestare documentară a satului Bălcăuţi datează din ianuarie 1469, cînd Ştefan cel Mare întărea lui Dima clucer jumătate din sat.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.