02 august 2016, 10:31 Caleidoscop views 13972
Cununie în stil tradițional la Mănăstirea Curchi (Foto)
02 august 2016, 10:31 Caleidoscop views 13972

Cununie în stil tradițional la Mănăstirea Curchi (Foto)

Jurnalista Cristina Evtodii și alesul inimii ei, prezentatorul Gabi Marcu, s-au căsătorit duminică. Cei doi au organizat o cununie în stil tradițional la Mănăstirea Curchi.

Cristina a purtat o rochie cu ornamente tradiționale, în timp ce proaspătul ei soț, Gabi, a îmbrăcat o cămașă albă, destul de lejeră. Unii invitați s-au asortat stilului evenimentului de familie al cuplului, așa că au îmbrăcat ținute inspirate din tradiția populară a zonei.

Cei doi sînt împreună de aproape patru ani și s-au cunoscut în timpul unui eveniment organizat de o colegă a lui Gabi. Gabi Marcu este cunoscut datorită emisiunilor radio, dar și TV, el fiind și moderator de evenimente. Cristina a muncit o perioadă în calitate de fotograf, fiind foarte solicitată la evenimentele cu vedete, sau sesiunile foto în care participă celebrități de la noi, iar mai tîrziu tînăra jurnalistă a muncit și redactor-șef la un site pentru femei.

Sursa: kankan.md

Cuvinte cheie:

Cununie , casatorie , costum popular , manastire

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1753
Populația:
7900 locuitori

Cioburciu este un sat și comună comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Slobozia și la 83 km de Chișinău. Populaţia satului Cioburciu alcătuia 7900 de oameni în anul 2010. Satul Cioburciu a fost menționat documentar în anul 1753.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.