01 iunie 2016, 16:45 Caleidoscop views 15366
Presa din Grecia: Xenia Deli se căsătorește (Foto)
01 iunie 2016, 16:45 Caleidoscop views 15366

Presa din Grecia: Xenia Deli se căsătorește (Foto)

După cum scrie greekorbis.gr, pe 4 iunie curent, pe insula Santorini din Grecia, modelul moldovean, Xenia Deli se căsătorește cu Ossama Fathi Rabah Al-Sharif președintele companiei „Amiral" din Egipt, în vîrstă 62 de ani.

Potrivit sursei, Xenia Deli merge de multe ori în Grecia, mama acesteia cunoscând limba greacă o însoțește pe Xenia și pe viitorul ei ginere. Modelul moldovean a scris în greacă pe pagina sa de Instagram: „Impresii din Santorini".

Tot sursa mai notează că nunta va costa 1 milion de euro, iar egipteanul și mireasa lui vor avea ca invitați aproximativ 150 de persoane, pentru care deja au fost rezervate camere în cele mai bune hoteluri de pe Vedema, Grecia.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Xenia Deli , casatorie , Grecia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
591 locuitori

Rămăzan este un sat din cadrul oraşului Rîşcani, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Rîșcani și la 179 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 591 de locuitori. Satul Rămăzan a fost întemeiat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.