20 mai 2016, 12:00 Caleidoscop views 11891
Doina Ciobanu a strălucit în lumina reflectoarelor de la Cannes (Foto)
20 mai 2016, 12:00 Caleidoscop views 11891

Doina Ciobanu a strălucit în lumina reflectoarelor de la Cannes (Foto)

Ne-am obișnuit deja să o surprindem pe Doina Ciobanu la evenimente mondene de rang internațional, iar Festivalul de Film de la Cannes a fost încă o oportunitate de a-și promova identitatea. Cum s-a afișat basarabeanca aseară, în Sudul Franței, vedeți mai jos.

Outfit-urile pe care Doina le-a ales în cinstea serii de ieri – Red Carpet-ul în contextul premierei „The Unknown Girl" și petrecerea organizată de brandul de bijuterii de GRISOGONO, au atras atenția fotografilor, dar și a reporterilor adunați pe coasta de Sud a Franței.

Eleganța basarabencei a fost apreciată inclusiv de reporterii revistei britanice masculine GQ Magazine, care au clasat-o pe Doina în top-ul celor mai „hot" prezențe din cadrul Festivalului Internațional de Film.

Și dacă pe covoarele roșii s-a afișat purtînd o ținută by YANINA Couture, la petrecerea organizată cu lăsarea serii în incinta Hotel Du cap Eden-Roc, tînăra a ales să poarte o rochie semnată de Ashi Studio.

Admirați și voi eleganța Doinei:

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

Doina Ciobanu , Cannes , eveniment

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
1972 locuitori

Ustia este un sat şi comună din raionul Glodeni. Ustia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la 18 km de orașul Glodeni și la 165 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 1972 de oameni. Satul a fost menționat documentar în anul 1672.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.