20 mai 2016, 10:15 Caleidoscop views 8410
Cadoul lui Mihai Ghimpu pentru nepotul său
20 mai 2016, 10:15 Caleidoscop views 8410

Cadoul lui Mihai Ghimpu pentru nepotul său

Recent, liderul Partidului Liberal, dar și unchiul primarului capitalei, Mihai Ghimpu, a dezvăluit în glumă ce ar putea să-i dăruiască lui Dorin Chirtoacă în ziua nunții.

Astăzi, va avea loc nunta anului! Primarul Dorin Chirtoacă se însoară cu jurnalista Anișoara Loghin, iar cu această ocazia Mihai Ghimpu a menționat în cadrul emisiunii „Puterea a Patra" că îi va dărui nepotului un elicopter.

Totodată, atunci când moderatorul a insistat să divulge adevăratul cadou, politicianul a evitat să răspundă la întrebare, precizând că, de fapt, soție se ocupă de aceste lucruri.

Amintim că prezentatoarea ProTV și edilul capitalei formează oficial un cuplu din luna august a anului trecut, când pe scena din PMAN Chirtoacă i-a cerut Anișoarei să-i fie mireasă.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

Dorin Chirtoaca , nunta , cadouri , Mihai Ghimpu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1840
Populația:
1974 locuitori

Chetrosu este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chetrosu și Todireşti. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Anenii Noi și la 18 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1974 de oameni. Satul Chetrosu a fost menționat documentar în anul 1840.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.