12 mai 2016, 09:00 Caleidoscop views 3521
Horoscopul pentru 12 mai 2016
12 mai 2016, 09:00 Caleidoscop views 3521

Horoscopul pentru 12 mai 2016

BERBEC

Unii incearca sa te opreasca din elan, vorbindu-ti despre viitorul unui proiect in cei mai sumbri termeni, dar nu trebuie sa asculti ce spun acestia. Ei nu se simt in stare sa faca fata acelei provocari si, pentru ca altadata au esuat, vor sa te influenteze si pe tine sa te opresti, sa nici nu mai incerci. Nu te lua dupa ei si implica-te serios in aceasta actiune care se deschide in fata ta. Daca ei nu au reusit, nu inseamna ca toti ceilalti vor esua ca si ei. Tu te bazezi pe alte resurse si, la urma urmei, fiecare cu norocul lui. Implica-te in aceasta noua confruntare cu incredere deplina in sansele tale, pentru ca la tine va fi altfel.

TAUR

Trebuie sa te ocupi de un aspect care nu-ti face nicio placere, dar de care nu poti scapa, ca atare taci si suporti situatia asa cum e. Considera-l un sacrificiu necesar pentru a-ti asigura mai apoi o evolutie fara probleme. Orice inceput poate fi mai dificil, asa cum simti si tu aceasta zi, dar va veni momentul cand vei aprecia forta ta de sacrificiu de acum si efectele acestui compromis se vor arata intr-o lumina optimista. Sa nu te sperii de eventuale surprize neplacute picate din senin, deci lasa superstitiile!

GEMENI

Greu sa faci pace intre cele doua energii care-ti dau tarcoale astazi. Una te impinge la actiune, sa te apuci sa faci ceva curajos, sa nu stai pe loc. Alta te trage de maneca si iti spune s-o lasi mai moale, sa ai rabdare, pentru ca rezultatele visate sunt inca departe. Cum tu esti o fire activa, de felul tau, vei da pana la urma intaietate actiunii, pentru ca nu-ti place sa stai pe margine asteptand ca lucrurile sa evolueze ca melcul. Pui mana pe unelte si incepi sa construiesti chiar tu ceea ce vrei sa obtii, zorind cumva lucrurile. Oricat te-ai grabi tu, totusi, acest proiect va dura mai mult si tot vei ajunge sa astepti momentul adecvat pentru toate. Chiar daca sari peste etape, timpul trece tot cum vrea el!

RAC

Te afli inaintea unui eveniment caruia ii acorzi o importanta speciala. Ai emotii, desigur, ca inaintea oricarui moment capital. E nevoie sa iei decizii foarte clare, pentru a fi sigur ca alegi calea cea mai buna pentru tine. Ca sa poti trasa o directie dreapta si buna inaintea ta, mai intai ar fi bine sa arunci o privire limpede inapoi, ca sa cureti spatiul din jurul tau. Da la gunoi ce nu-ti mai este de folos (relatii, amintiri, informatii, resentimente) si abia dupa aceea porneste pe noul drum cu inima complet purificata, gata sa primesti altceva. Deschide-ti aripile si zbori eliberat de balastul trecutului!

LEU

Erai linistit si credeai ca vei mentine aceasta stare de confort cat mai mult timp posibil, dar se pare ca lucrurile stau cu totul altfel decat ti-ai planificat. In loc de liniste, de pasivitate, de comoditate, apar brusc tot felul de evenimente neprevazute care iti cer reactii foarte rapide. Nici vorba de asteptat si stat degeaba in asemenea conditii, ci trebuie sa pui imediat mana pe unelte ca sa intervii rapid. Incearca sa mentii ceva din calmul initial, ca sa fii sigur ca iuresul de noutati care dau navala nu te impinge in directii incomplet analizate, deci inainte de a porni noua aventura, stai un pic si chibzuieste la rece.

FECIOARĂ

Uneori e nevoie si de mici compromisuri, iar tu esti una din zodiile care le poate face usor, fara sa le puna la suflet si fara sa le transforme in motiv de depresie. Esti constient ca, de dragul altora, mai trebuie uneori sa-ti calci si pe mandrie, sa iti inabusi si propriile dorinte, pentru ca ii asezi pe ceilalti deasupra ta, cu prioritate. Nu se stie daca ei ar face la fel pentru tine, dar tu macar ai sufletul impacat ca ai putut bucura pe altul prin sacrificiile tale. Nu pretinde multumiri pentru asta!

BALANȚĂ

Nu stii sa te bucuri de succesul la care ai ajuns prin atatea eforturi, de parca ai vrut si mai mult... Nu te multumesti cu putin, sperai ceva mai mult de atat, dar ar fi bine sa nu pretinzi imposibilul, ci sa incerci sa accepti ceea ce ti se ofera. Decat deloc, e bine si asa, dar ambitia ta e mai mare si visezi ca, intr-o zi, sa obtii mai mult si sa ajungi mai sus decat acum. Simti ca poti mai mult, simti ca meriti mai mult, de aceea nu te poti bucura cu ceea ce ai acum.

SCORPION

Nu poti ajunge inca la rezultatele la care ai visat atunci cand ai pornit o activitate la care iti aduci contributia si in prezent. Ai impresia ca nu se mai urneste nimic si esti pus numai in fata unor sacrificii continue. Te intrebi pana cand vei tot tolera situatii din care nu ai nimic de castigat ci doar de pierdut, dar trebuie sa accepti situatia ca atare inca o vreme, pentru ca orice sacrificiu va avea, intr-un final, si efectele dorite. Merita sa faci diverse compromisuri din cand in cand.

SĂGETĂTOR

Un mare noroc apare in calea ta si te gaseste intr-o pasa buna, pentru ca stii sa profiti de sansa ca sa o faci sa lucreze in beneficiul tau. Ca primesti o veste foarte buna sau intalnesti persoana de care aveai nevoie pentru a duce mai departe o actiune importanta, esti de-a dreptul fericit ca ti-au iesit toate atat de bine. Practic, treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a intalni persoana potrivita gata sa-ti impartaseasca solutia problema la situatia care te framanta. Asa da noroc!

CAPRICORN

Te rupi un pic de activitatile pe rol si arunci o privire inapoi la o situatie de demult care nu a fost rezolvata asa cum se cuvine. Ai timp suficient sa te ocupi de vechile datorii, de aceea e bine sa te opresti din mers si sa te intorci in alte vremuri, unde a ramas ceva in coada de peste. Acum ai instrumentele si cunostintele necesare pentru a duce totul la indeplinire cu mai mult elan, pentru ca timpul scurs de atunci a devenit experienta folositoare care poate sta la baza succesului de astazi.

VĂRSĂTOR

Cand e in joc o actiune pe care tu ai initiat-o si tu ai dezvoltat-o, nu suporti sa vina altii sa ti-o critice, de aceea iti vei apara munca si drepturile pana in panzele albe. Unii pun la indoiala eforturile tale, altii considera ca nu ai ales cel mai bun mijloc de a ajunge la rezultatele visate, or tu esti convins ca ai facut tot ce era corect. Argumenteaza-ti punctul de vedere, nu ridica tonul fara motiv, pentru ca nu prin agresivitate vei castiga, ci prin dovezi incontestabile in favoarea ta.

PEȘTI

Nu erai multumit de directia in care mergea un proiect de la care aveai mari sperante. Aproape ca erai pregatit sa-l abandonezi, de vreme ce nu se mai prefigura nimic promitator la orizont, dar iata ca rabdarea ta a ajuns intr-un punct in care lucrurile incep din nou sa se miste. Ai stat pe loc o vreme, totul parea blocat, dar toate sacrificiile facute pe parcurs au acum efecte benefice. Un ritm alert, proaspat, te scoate din impas si iti da alt chef de actiune. La nevoie o iei si de la capat, dar convins in reusita.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
2868 locuitori

Feşteliţa este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Feşteliţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Ștefan Vodă și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2868 de oameni. Satul Feşteliţa a fost menționat documentar în anul 1773.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.