13 martie 2016, 09:00 Caleidoscop views 4020
Horoscopul pentru 13 martie 2016
13 martie 2016, 09:00 Caleidoscop views 4020

Horoscopul pentru 13 martie 2016

BERBEC

Cand esti convins ca adevarul e la tine, esti capabil sa lupti pana in panzele albe, pentru ca nu suporti ca altul, care apeleaza la tertipuri incorecte, sa fie cu un pas inaintea ta. Azi esti convins ca tu detii dreptatea absoluta si faci tot posibilul sa-l detronezi de pe locul nemeritat pe cel care a castigat prin cai incorecte. Nu acuza pe nimeni fara sa ai dovezi si daca e sa intri intr-o lupta pentru a scoate la lumina adevarul, fii sigur ca detii toate instrumentele legale pentru a-l invinge.

TAUR

Nu te simti in stare sa accepti conditiile defavorabile care ti se prezinta ca fiind unica optiune. Reprezinta un sacrificiu pe care nu il poti accepta, chiar daca esti una dintre persoanele cele mai adaptabile si mai tolerante. Simti ca nu merita sa faci compromisuri, ca nu ai nimic de castigat de pe urma acestui gest de renuntare la propriile principii, ca atare mai bine tii cu dintii de pozitia ta, chiar daca esti obligat de imprejurari sa accepti situatia de fata. Nu e in beneficiul tau, deci mai bine stai pe loc.

GEMENI

Daca te complaci in starea in care esti blocat de la o vreme, ar mai putea dura foarte mult pana lucrurile vor incepe din nou sa se miste, de aceea e nevoie de o initiativa curajoasa si ferma pentru a trece de acest punct critic. Daca nu faci acum ceva ca sa depasesti momentul, lucrurile s-ar mai putea tergiversa o vreme, dar nu mai trebuie sa amani. Oricat de greu ti-ar fi sa iesi dintr-o comoda stare de rutina si pasivitate, prin acest gest curajos vei debloca practic o intreaga serie de evenimente. Acum e momentul sa pornesti!

RAC

Singur nu stii cum sa iesi din situatia in care te afli, de aceea ai avea nevoie de o parere din afara, de la o persoana impartiala. Gasesti un astfel de prieten caruia i te poti confesa iar ideile pe care ti le ofera sunt demne de incredere si merita puse in aplicare. Trebuie sa recunosti ca nu le stii tu chiar pe toate, dar in astfel de momente iti dai seama cat de important e sa ai prieteni si cunostinte care iti pot impartasi din experienta lor. Daca urmezi sfatul unuia dintre ei, ajungi la liman si ii esti recunoscator.

LEU

Vestile care sosesc astazi au rolul de a calma spiritele, de a echilibra o situatie tensionat sau de a restabili ordinea in treburile tale. Te linistesti ca prin minune, iar aceasta tihna reinstalata are un efect benefic pentru continuarea unor proiecte. Atat timp cat esti agitat si nervos, nu te poti concentra eficient la ce ai de facut, dar daca scapi de un stres, dintr-o data descoperi solutiile mult mai rapid decat inainte. Incearca sa nu iti pierzi calmul in niciun moment, pentru ca poti gandi logic doar cand e liniste.

FECIOARĂ

In inima ta s-a infiltrat o speranta noua, dar pe care ti-e teama sa o declari cu voce tare si altora. O marturisire de acest fel ar scoate la iveala latura ta sensibila, or in situatia de fata nu e in avantajul tau sa arati ca ai si tu slabiciunile tale. Mai bine tii totul secret, doar pentru tine, si cand va veni momentul potrivit, vei recunoaste ce simti. Sunt lucruri intime, taine personale pe care, din discretie si prudenta, ar fi mai bine sa le tii sub control, ca sa nu se foloseasca altii de ele.

BALANȚĂ

Stai de vorba cu partenerul tau. Spune-i ce doresti de la el, spune-i cum vezi tu relatia voastra, spune-i sincer ce gandesti tu despre el, pentru a putea construi relatia pe un fundament foarte solid si sincer. A-ti imagina lucruri care nici macar nu exista la celalalt ar fi o atitudine gresita, pentru ca asa ori il poti creiona intr-o aura ideala si el nu este deloc asa, ori poti imagina despre el tot felul de scenarii iluzorii negative, si nici asta nu este! Priviti-va ochi in ochi cu luciditate, fara iluzii si fara asteptari absurde, aratati-va si calitatile si defectele cu mai mult curaj, ca sa stiti amandoi cu ce capital intrati fiecare in relatie.

SCORPION

Esti in fata unui drum nou, dar iti lipseste increderea, de aceea e bine sa fii acompaniat in acest moment de o persoana cu un caracter mult mai puternic decat tine. Singur ti-ar fi mult mai greu, dar asa, insotit, stimulat, protejat de acest tovaras de drum, nimic nu mai pare greu. Incearca sa te molipsesti de energia sa debordanta, de increderea sa maxima in sensul spre care porniti, pentru ca el e doar deschizatorul tau de drumuri, el e prima cheie in contact, e racheta ta propulsoare, pentru ca, dupa ce te va vedea lansat pe drumul tau, te va lasa pe cont propriu. Acum doar iti insufla acel curaj care tie momentan iti lipseste.

SĂGETĂTOR

Lumea apeleaza cu incredere la tine pentru ca ai reputatia de judecator impartial si corect, care intotdeauna da cele mai juste verdicte. Vei analiza la rece situatia de fata si iti vei exprima parerea cu argumente logice incontestabile. Asculti ambele povesti, si dintr-o tabara si dintr-alta, cu scopul de a extrage o concluzie care sa restabileasca ordinea. Nimeni nu te poate acuza ca tii cu vreuna din parti, pentru ca esti surd si orb la orice influenta din afara. Esti foarte sever cu oricine incearca sa te corupa!

CAPRICORN

Nu sta sa-ti plangi singuratatea, pentru ca exista ceva bun si in a fi singur. Privita intr-un ton optimist, singuratatea este tot una cu libertatea, deci bucura-te ca nu e nimeni langa tine sa te bata la cap, sa-ti taie cheful, sa te opreasca sa te manifesti cum vrei, sa te critice intruna, sa te tina legat langa el. Incearca sa te detasezi de putinele momente in care consideri ca e esential sa ai pe cineva alaturi - un prieten bun sau un partener de suflet - si sa descoperi punctele forte ale singuratatii, pentru ca sunt foarte multe. Ai gasit cel putin trei? Bravo, vezi ca a fi singur are si conotatii pozitive? Bucura-te ca esti singur, e tot una cu a fi liber!

VĂRSĂTOR

Daca te simti dat la o parte pe nedrept, incearca sa nu pui la suflet aceasta senzatie, pentru ca faci presupuneri gresite. Nimeni nu are nimic cu tine, nimeni nu te marginalizeaza si nu te trateaza incorect, ca atare nu-i privi pe ceilalti ca si cum ti-ar dori raul. Impresia pe care ti-au format-o poate fi complet eronata si ai putea reactiona anapoda la un cuvant aruncat in vant, la o grimasa nelalocul ei, la o replica neadecvata. Oameni sunt si ei, de ce vrei sa fie perfecti? Ca atare nu te gandi ca in spatele unor mici semnale s-ar afla intentii urate sau cine stie ce alte atacuri indreptate impotriva ta. Nu face scenarii atat de mari, deoarece nimic nu e asa cum pare!

PEȘTI

De departe vin azi numai vesti bune si semne de simpatie amuzante, dar se iveste sansa de a pleca undeva in alta localitate in compania unui grup de prieteni cu care iti propui o escapada prin imprejurimi. O fuga pana la munte, o iesire prin cluburi sau doar cateva ore la o cafea pana mai tarziu sunt mici evenimente placute ce se potrivesc de minune atmosferei vesele a acestei zile. Daca nimeni nu te invita sa iesi, fii tu cel care mobilizeaza gasca de prieteni, pentru ca fiecare asteapta un semn de la celalalt.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

2016 , astrologie , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1810
Populația:
269 locuitori

Samurza este un sat din cadrul comunei Cealîc, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Taraclia și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 269 de oameni. Satul Samurza a fost menționat documentar în anul 1810.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.