20 februarie 2016, 09:00 Caleidoscop views 5834
Horoscopul pentru 20 februarie 2016
20 februarie 2016, 09:00 Caleidoscop views 5834

Horoscopul pentru 20 februarie 2016

BERBEC

Te simteai blocat intr-o stare de lucruri care nu mai aducea nimic nou. Interesul tau scazuse simtitor si nu mai depuneai nici un efort pentru a depasi acel hop. Dar iata ca surprizele bune apar de unde nici nu te astepti si-ti reaprind dorinta de a trece la pasul urmator. Chiar daca unele lucruri bat pasul pe loc si nu dau semne ca ar mai duce intr-o directie buna, nu renunta si continua sa lupti. Conditiile nu sunt intotdeauna favorabile unui progres continuu, ci mai vin si perioade de platou in care totul treneaza. Dar o scanteie tot apare de undeva si reaprinde focul ce pune iar in functiune masinaria.

TAUR

Dragostea te face sa visezi frumos, pana departe, de parca ai avea convingerea din ce in ce mai puternica asupra unui viitor sigur si solid alaturi de persoana iubita. Si aceasta vine cu promisiuni si angajamente credibile, si tu esti pregatit sa-ti asumi responsabilitati de cuplu dintre cele mai mature, ca atare discutiile voastre despre o posibila casatorie, despre o relatie de durata sau despre intemeierea unei familii par dintre cele mai serioase din ultima vreme. Se poate vorbi de fericire, de optimism, de entuziasmul de a face planuri impreuna, convinsi fiind, amandoi, ca ceea ce planificati acum va deveni foarte curand realitate.

GEMENI

Ca sa ajungi acolo unde ti-ai propus, ai si niste conditii de respectat, pentru ca nu ti se ofera nimic pe tava. Trebuie sa respecti niste criterii, sa accepti unele reguli impuse de altii mai puternici, dar vei vedea ca merita sa faci acest lucru. Conditiile ce se cer respectate sunt acceptabile, nu e un compromis chiar atat de mare de facut, ca atare fa cum ti se spune si vei fi rasplatit. Nu poti fi doar tu, intotdeauna, conducatorul unei actiuni, ci mai trebuie sa te supui si ordinelor altuia, dar cel care iti spune azi ce trebuie sa faci are interese similare cu ale tale si iti seamana in mare masura. Il poti asculta si urma cu incredere.

RAC

Te integrezi foarte bine in grupul larg de persoane care s-a adunat in jurul tau, pentru ca aveti un scop comun si va uniti cu totii fortele in acelasi sens. Va stimulati unii pe altii, pe apreciati reciproc ideile si contributia, si cand toti vasliti in acelasi ritm si cu aceeasi implicare, si rezultatele vor fi pe masura. Esti in fata unui nou inceput care va va satisface pe toti, deopotriva, dar esti constient ca fara o contributie colectiva si echitabila, nu puteti ajunge acolo unde v-ati propus. Dialogati, comunicati, conlucrati, pentru ca ideile cele mai bune apar din schimbul permanent de pareri. Te simti bine in acest mediu, pentru ca ganditi la fel.

LEU

Nu te lasa coplesit de stres, pentru ca ai leac la orice motiv de enervare. Unii abia asteapta sa-ti pierzi cumpatul, pentru ca asa te pot invinge mai usor, dar nu le da satisfactie. Controleaza-ti reactiile, lupta cu irascibilitatea care-ti da tarcoale si, la nevoie, cere si ajutor autorizat. Un psiholog, un medic, un terapeut ar putea face minuni cu tine, daca ai bate la usa lor, ca atare nu incerca de unul singur sa-ti tratezi anxietatea sau nervozitatea, pentru ca torni si mai tare gaz pe foc. Citeste o carte, asculta muzica, vezi un film, toate acestea sunt remedii perfecte pentru stresul acumulat care te face sa sari in sus la orice impuls.

FECIOARĂ

Nu le stii tu chiar pe toate, ca atare nu te jena sa-ti recunosti inferioritatea in anumite planuri si sa ceri ghidare de la oameni cu mai multa experienta. Azi ai norocul de a intalni un astfel de om, mult mai inteligent, mai documentat, mai vechi in domeniul in care tu inca mai inveti, deci e o onoare pentru tine sa fii primit in preajma sa. Are multe sa-ti explice, iti ofera sfaturi si indrumari esentiale, incat vei pleca de langa el toba de carte, plin de idei si de solutii eficiente la ceea ce te preocupa. Nu refuza asadar lectii de la altii, chiar daca stii si tu destule, pentru ca, la urma urmei, omul cat traieste invata, iar ceea ce afli azi iti este de folos!

BALANȚĂ

Vrei, nu vrei, trebuie sa accepti unele schimbari din mers in viata ta, dar vei vedea ca toate acestea sunt, in final, in beneficiul tau. A porni acum pe un alt drum poate te destabilizeaza, dar vei vedea, dupa o vreme, cat de multe s-au ameliorat in destinul tau, semn ca de cele mai multe ori startul spre o alta directie atrage dupa sine o serie intreaga de transformari pozitive. Parca si lumina e diferita, parca si aerul e mai pur, parca tu arati altfel, deci ajunge doar o cat de mica abatere de la sensul initial si ai sa vezi ca ajungi in cu totul alta parte!

SCORPION

Esti prins intr-o situatie care genereaza emotii puternice, dar nu dintre cele mai placute. Sunt unele temeri ciudate cu privire la directia in care merge relatia ta sentimentala cu o persoana care iti ridica unele semne de intrebare. Te-a cuprins un pesimism care nu te reprezinta si vezi in jur doar pericole, motive de indoiala sau incertitudini ce te faca sa-ti cam pierzi speranta ca relatia voastra merge spre bine. Lasa temerile deoparte, hopurile sunt firesti in orice iubire, dar nu trebuie sa le dai mai multa importanta decat merita. Nu turna gaz pe foc la o banala cearta si nici nu face din tantar armasar! Valurile vin si trec!

SĂGETĂTOR

Excursiile ar fi cel mai potrivit plan pentru astazi, pentru ca ai chef de miscare, ai energie din belsug, ba ai si un mijloc de locomotie la indemana, incat ar fi o zi perfecta pentru drumetii, pentru iesiri in natura cu bicicleta, pentru raiduri prin imprejurimi cu motocicleta, o plimbare la tara sau prin paduri, orice care ti-ar putea consuma energia de care dispui dar care sa iti si faca placere deopotriva. Atragi si pe altii in aventurile tale dinamice, descoperind cat de mult ti-a lipsit sportul in ultima perioada sau, daca totusi ai avut o viata sportiva, cat de mult ti-a lipsit aerul curat si natura!

CAPRICORN

Nu tine cont de anturajul nepotrivit in care nimeresti azi, pentru ca vor incerca sa te influenteze cu tot felul de motive de frica, de suspiciune, de nesiguranta, desi tu esti plin de energie si gata de orice aventura. Foloseste-te de acest bagaj imens de buna dispozitie si de chef de actiune pentru a te apuca de ceva important, constructiv, fara sa asculti argumentele nefaste care vin de la cei care iti tin companie. Ei spun nu la orice, se tem de orice pas, nu au incredere in rezultatele spre care te indrepti si, la urma urmei, nu au incredere nici in tine, deci ti-ar fi mult mai bine fara asemenea tovarasi negativisti!

VĂRSĂTOR

Apare sansa unui parteneriat nou in viata ta, deci trebuie sa-ti prezinti foarte clar intentiile, ce ai tu de oferit in aceasta asociere, dar si ce pretinzi de la tabara cealalta. O colaborare de acest gen nu se poate baza doar pe investitia uneia din parti, ci fiecare trebuie sa puna laolalta resurse asemanatoare. Daca cel din fata ta nu are mai nimic de oferit, ci doar profita de bunavointa ta, aceasta nu se numeste asociere, deci deschide bine ochii! Nu te lasa atras intr-o combinatie din care doar tu depui toate eforturile, iar celalalt, la final, doar culege roadele. Si el si tu trebuie sa contribuiti echitabil!

PEȘTI

Esti invitat sa te alaturi unui proiect colectiv cu care, la prima vedere, nu ai prea multe in comun, dar vei vedea ca ai o impresie gresita. Te vei simti foarte bine in acel grup, vei fi primit cu bratele deschise, pentru ca ai sau stii si tu ceva ce le este tuturor de folos. Va puneti cu totii fortele la un loc pentru un rezultat comun, de care veti beneficia cu totii, si fiecare trebuie sa faca un efort de adaptare, sa il asculte pe cel de alaturi, sa-i accepte opinia, sa primeasca sfaturile sale. A face opinie separata, fiecare in felul sau, nu ar fi decat motiv sa strice armonia de care e nevoie pentru a ajunge la rezultatul visat. Conlucrati cu totii cu deschidere unii spre altii.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
1037 locuitori

Orac este un sat şi comună din raionul Leova. Orac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 77 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1037 de oameni. Satul Orac a fost menționat documentar în anul 1830.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.