05 ianuarie 2016, 09:00 Caleidoscop views 4201
Horoscopul pentru 5 ianuarie 2016
05 ianuarie 2016, 09:00 Caleidoscop views 4201

Horoscopul pentru 5 ianuarie 2016

BERBEC

Nu privi prea mult in curtea vecina pentru ca nu ai de ce te compara cu ceilalti. Fiecare cu destinul lui, cu sensul lui, cu resursele sale, ca atare, daca vrei neaparat sa arunci o privire peste gard, fa-o doar pentru a-l aprecia sincer pe celalalt. A te compara cu el nu e in beneficiul nimanui, pentru ca nu ai de unde sti ce se ascunde in spatele asa-zisei sale prosperitati sau reusite. Bazeaza-te doar pe ceea ce poti singur, pentru ca, la urma urmei, si tu arati lumii o imagine asa cum o doresti tu, care nu e neaparat si una sincera. Te simti ca un politician care trebuie sa se prezinte bine in orice situatie si zambeste orice ar fi, dar ce ascunzi in spatele zambetului?

TAUR

Nu-ti plac oamenii lenesi si te tot gandesti cum sa-i implici mai mult la treaba pe cei de langa tine care nu se pot concentra la ce au de facut. Unii incearca sa se fofileze in fata sarcinilor, altii paseaza tot greul pe umerii altora, dar daca vrei sa-i atragi si pe ei, n-are rost sa le tii cine stie ce predica inutila, ci sa pui osul la treaba. Prin exemplul tau personal, vor vedea ce e de facut si nu vor putea sta la nesfarsit pe margine. Apuca-te tu de treaba, arata-le cum se face, cum e mai bine, si vei vedea ca te vor urma si ei curand. Pune mana pe unelte si construieste chiar tu ce vrei sa atingi, nu te baza pe altii!

GEMENI

Porti dupa tine o povara mult prea mare, de care nici macar nu esti vinovat, dar nu te poti elibera inca. Stai de vorba cu tine insuti cat se poate de sincer si descopera ca tu nu ai nicio vina pentru ceea ce tot duci dupa tine fara rost. Altii sunt responsabili de cele intamplate dar, printr-un concurs de imprejurari, au aruncat pe umerii tai greutatea vinei. Nu accepta critici, nu tolera pedepse, pentru ca tu nu ai facut nimic rau, ca atare e un moment bun sa te ridici pentru drepturile tale si, mai ales, pentru adevar. Altii se simt foarte bine sa aiba cine plati oalele sparte de ei! Foloseste-te de toate instrumentele legale ale dreptatii pentru a te debarasa de acest chin nemeritat.

RAC

Daca nu te simti in largul tau in mediul in care nimeresti astazi, mai bine te detasezi de acest loc si cauti unul banal, chiar unul in care nu se intampla nimic nou. Chiar ai nevoie de liniste, de rutina, de anonimat, ca atare profita de sansa ta de a te retrage in umbra si de a nu atrage atentia asupra ta cu nimic. Azi nu ai nevoie sa fii vazut, cautat, intrebat, pentru ca e ceva in mediul acela care te face sa te simti ciudat si preferi sa fii absent sau invizibil. Nu vrei nimic care sa te oboseasca sau care sa te tot tina blocat intr-o zona neplacuta, ci vrei un refugiu.

LEU

Lasa-te dus de propria ta creatie, ai incredere totala in ceea ce iese din mintea sau din mainile tale, pentru ca nimeni nu te intrece cand ai ceva de facut. Creativitatea ta e fara margini si roadele muncii tale se vad. Te simti bine asa, purtat de propria imaginatie, pas cu pas, catre apogeul creatiei. Tu esti un creator de bine, de frumusete, de succes, si te arunci pur si simplu, in deplina siguranta, pe aripile lucrurilor pe care tu singur le cladesti. Detii toate instrumentele necesare succesului, deci continua sa ridici mai departe cu entuziasm, cu elan, cu bucurie de a crea. Poti fi creator al unei lumi de care vei fi mandru!

FECIOARĂ

Nu te gandi neaparat de unde vii sau unde te indrepti, pentru ca tu inveti cu fiecare clipa a existentei tale. Asa e viata ta de acum, o scoala la care, zi de zi, mai ai ceva de acumulat. Asa te maturizezi, prin fiecare lectie invatata, deci fii mandru ca ai ocazia sa traiesti tot ce ti se preda de maestrul divin. Nimic nu e greu, nimic nu e rau, ci totul face parte din cursul la care participi ca un invatacel dornic sa se dezvolte. Azi poti vedea cat de mult ai evoluat, deci fii recunoscator pentru examenele vietii - bune, grele - dar prin care ai trecut cu brio!

BALANȚĂ

Sarbatoreste aventura in care ai pornit, bucura-te de fiecare nou episod din filmul de actiune in care esti chiar protagonist, Nu esti spectator la ce se petrece, ci chiar tu esti implicat in aceasta poveste si astepti, ca un copil curios, sa descoperi pe parcurs. Abia astepti sa vezi ce urmeaza, ce se va intampla maine, spre ce te indrepti, iar aceasta curiozitate te ajuta sa mentii ritmul alert, tonusul pozitiv si dorinta vie de a merge mai departe. Nu te teme de nimic, ci fii sigur ca scenaristul esti chiar tu, deci, evident, poti sa-ti brodezi povestea asa cum ti-ar placea tu sa continue.

SCORPION

Iti gasesti armonia si bucuria impartasind altora aceasta stare de bine care te cuprinde. Inconjoara-te de oameni care simt la fel ca tine, care sunt pe aceeasi lungime de unda, deci lasa feelingul tau special sa te duca exact spre oamenii potriviti acestei stari. Fugi de cei agresivi sau invidiosi, care pot privi ciudat starea ta de bine, deci asculta-ti inima inainte de a te apropia de ceilalti. Parca e un clopotel acolo care te avertizeaza daca vine cineva care nu-ti impartaseste calmul si starea de bine si ti le-ar putea strica pe ale tale.

SĂGETATOR

Nu te crampona cu orice pret de capatul de drum la care visezi sa ajungi cu tot dinadinsul. E bine sa te lasi uneori si in voia curentului, lasa jos controlul si incrancenarea. Ai sa vezi cat de mult inaintezi daca te arunci pe val si-l lasi pe el sa te indrume unde vrea. Altfel, daca insisti sa mergi intr-o anumita directie si nu te abati de la traseu, ai descoperi ca ai consumat energie si timp cand, intre timp, ar fi aparut multe alte oportunitati. Chiar daca tot traseul se reconfigureaza din mers, daca-l lasi sa mearga cum vrea el, fii sigur ca ai ajunge mult mai usor la ceea ce e mai bun si mai potrivit pentru tine.

CAPRICORN

Se naste alt om acum sub ochii tai si acela esti tu! E o renastere benefica, deci accepta cu bucurie si entuziasm noua viziune care ti se deschide in fata ochilor, chiar daca nu esti cel mai mare iubitor de nou si schimbare. De data aceasta, a aborda o astfel de strategie, moderna, diferita, poate chiar ciudata pentru multi, se va dovedi a fi exact ce aveai nevoie pentru a te scoate din rutina, din banal, din penumbra. Nu-i asa ca visai o astfel de renastere? Nu aveai curaj s-o declansezi chiar tu, acum trebuie doar sa o lasi sa te conduca, e in fata ta.

VĂRSĂTOR

Oricati ani ai purta pe umeri, nu are rost s-o faci pe maturul, pe sobrul, pe impovaratul, ci sa deschizi orice nou capitol al aventurii din care faci parte cu inocenta si bucurie de copil. Nu te gandi la griji, la hopuri, la esecuri anterioare, ci adu-ti aminte de vremea cand erai copil si mergeai la teatrul de papusi si tropaiai de nerabdare sa inceapa odata povestea! Exact aceasta e atitudinea pe care trebuie s-o abordezi si acum, fie ca ai 20 de ani, fie ca ai 70! Viitorul e la fel de palpitant la orice varsta, deci bucura-te intens de tot ce vine.

PEȘTI

Priveste lucid situatia in care te afli si, mai ales, lasa acea voce interioara sa spuna ce este mai bine pentru tine. Intuitia ta nu da gres niciodata, deci fa putina liniste in mintea ta pentru a auzi ce-ti transmite cel mai bun profesor de viata: constiinta ta, ratiunea ta, subconstientul tau. Stii deja ce ai de facut, dar trebuie doar sa scoti la lumina solutiile pe care le-ai invatat deja, le-ai descoperit mai demult, dar nu aveai starea potrivita pentru a le pune in practica. Nu intreba, tu stii deja, iar raspunsul e chiar in interiorul tau: asculta-te!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

2016 , astrologie , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
3540 locuitori

Corotna este este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Corotna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Slobozia și la 111 km de Chișinău. Populaţia satului Corotna alcătuia 3540 de oameni în anul 2002. Satul Corotna a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.