21 noiembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 5317
Horoscopul pentru 21 noiembrie 2015
21 noiembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 5317

Horoscopul pentru 21 noiembrie 2015

BERBEC

Nu te rupe de restul lumii, nu face opinie separata, pentru ca esti si tu parte dintr-un intreg. Trebuie sa te raportezi permanent la cei din jurul tau, pentru ca nu esti nici exclus, asa cum ti se pare, dar nici mai special:, esti la fel ca toata lumea. Azi vei intelege altfel apartenenta ta la acest cadru mai larg de persoane, pentru ca descoperi ca esti ca oricine altcineva, gandesti ca ei, reactionezi ca ei, deci esti si tu unul ca oricare. Adapteaza-te acestui mediu fara nici un fel de rezerve, si incearca sa legi mai bine relatiile cu cei din jur, aratandu-le ca nu va diferentiaza absolut nimic: nici varsta, nici rangul social, nici averea, nici sexul. Din parti atat de diverse se formeaza intregul.

TAUR

Nu te supara pe lucrurile care merg greoi in viata ta acum, pentru ca ele nu anunta deloc o problema. Dimpotriva, ceea ce pare acum mai dificil sau mai trist pentru tine, s-ar putea sa fie avanpremiera unor evenimente fericite. Totul e exact invers decat pare, ca atare asculta ce-ti transmite eul interior, pentru ca el iti transmite cum sa tratezi situatia de fata. Daca tu sari in sus de bucurie si intuitia iti spune s-o lasi mai moale, ca nu e chiar motiv de fericire, tine cont de avertismentele ei. Dar si viceversa: daca tu te temi si de umbra ta si spui la tot pasul ca n-o sa iasa nimic, desi ceva din interior iti zice ca va fi bine, si asta trebuie sa asculti, pentru ca lucrurile sunt altfel decat se vad. Sunt asa cum le simti!

GEMENI

Chiar daca acum, pe moment, dai piept cu unele hopuri, nu te lasa influentat de ele, ci mergi mai departe cu incredere maxima in reusita finala. Nicio ascensiune nu e usoara, ca atare inarmeaza-te cu mari resurse de energie pozitiva si de optimism, pentru ca esti pe drumul cel bun catre telul propus. Nu renunta la micile hartoape de pe parcurs, care nu au alt rost decat de a-ti pune tie tenacitatea la incercare, ca sa demonstrezi ca meriti pe deplin ceea ce vei obtine la capat. Daca te-ai opri la orice fleac, probabil nu vei mai ajunge la scopul cel mare. Cu incredere in tine nimic nu va fi greu!

RAC

Nimeni nu-i intelege mai bine ca tine pe cei care sufera, care nu au nimic, care nu-si gasesc drumul in viata. Poate si pentru ca ai trecut si tu prin momente similare si te poti pune cel mai usor in pielea celuilalt. Ai tu un talent special de a empatiza cu oricine, de a intelege perfect ce simte, astfel incat tu il poti consola cel mai bine. Nu plangi alaturi de el ca sa-i accepti abandonul in fata greului, ci dimpotriva: preiei pe umerii tai ceva din problema care il apasa si ii arati, prin exemplu personal, ca nimic nu e imposibil, ca si cel mai complicat hop poate fi depasit daca te descatusezi de frici si slabiciuni. Arata-i ca are voie sa faca ce vrea, ca nu il tine nimeni cu forta captiv in inchisoarea gandurilor negative si ca se poate elibera.

LEU

Ceva din interiorul tau iti spune sa nu duci mai departe un plan care a inceput sa scartaie. E semn ca trebuie sa faci unele modificari la ceea ce faceai, ca sensul in care mergi nu duce nicaieri sau se va impotmoli cand iti va fi lumea mai draga. Nu ceilalti sunt cei care iti ofera azi cele mai bune sfaturi, ci chiar intuitia ta, mult mai limpede si mai ascutita, dar si mult mai transanta. Ea iti zice: opreste-te, cei din jur iti spun sa mai incerci, sa vezi incotro te indrepti, dar de data aceasta vocea interioara e mai sonora si are dreptate. Ascult-o doar pe ea!

FECIOARĂ

Te-ai cam jucat cu rabdarea celor din jur si acum vezi consecintele atitudinii tale usuratice: oamenii nu mai au incredere in ce le spui. Fa un efort sa le recapeti increderea, aratandu-le ca a fost doar amuzament din partea ta si nicidecum vreo intentie negativa. Ironia, glumele, spiritul jucaus nu e gustat de toata lumea, deci foloseste-le cu grija. Daca dai peste niste oameni care simt orice gluma drept atac la persoana, fii sigur ca reactia lor va fi complet nepotrivita mesajului pe care vrei tu sa-l transmiti. Adapteaza-ti vocabularul, tonul, modul de a vorbi si de a glumi in functie de starea psihica a celui din fata ta, ca sa nu jignesti pe cineva aflat in toane proaste care crede ca ai ceva cu el. Nu face haz de necaz chiar la orice!

BALANȚĂ

Ceea ce iese din mintea ta azi e demn de o competitie de succes, in care tu poti fi invingatorul. Nu te lasa dominat de cei care sunt mai agresivi din fire, pentru ca ei atata asteapta: sa te scoata din sarite. Tu ai alte instrumente prin care te poti remarca si printre acestea se afla creativitatea ta debordanta, iti vin ideile pe banda rulanta, deci pune-le mai bine in valoare si foloseste-te de ele pentru a-ti demonstra superioritatea in fata celor care nu stiu altceva decat sa critice sau sa se certe. Nu pica in plasa lor, pentru ca nu vei mai fi la fel de creativ daca vei deveni ca si ei: nervos, agitat, impulsiv, pus pe harta.

SCORPION

Cel mai pretios lucru pe care il descoperi azi cu alti ochi e prietenia, pentru ca vei vedea cati oameni tin cu adevarat la tine. Vei fi uimit sa descoperi semne de prietenie si la persoane carora nici nu le acordai prea multa atentie inainte, ceea ce ar trebui sa-ti schimbe atitudinea fata de ei. Uneori, cei mai buni prieteni nu sunt cei pe care ii numeai tu asa, ci oameni care au stat in banca lor si au asteptat ca tu sa-i descoperi. Ceea ce au unii de oferit azi pentru tine e un semn clar de prietenie sincera si adevarata, ca atare ar fi bine sa-i privesti altfel de acum inainte. S-ar putea naste o relatie reciproca foarte frumoasa si armonioasa daca va apropiati mai mult, caci prietenia voastra se bazeaza pe gestul de a darui si de a primi absolut dezinteresat si sincer.

SĂGETATOR

Banii au si un rol festiv, pentru ca ii poti cheltui acum pentru un adevarat motiv de sarbatoare. Efectele cumparaturilor pe care le faci azi sunt maxime, bucura la culme pe cei care primesc ceea ce ai tu de oferit, pentru ca esti generos si iti place sa vezi bucuria celor care deschid cadourile. Nu te uiti la bani daca in joc e fericirea unor persoane pe care le indragesti, si esti pregatit sa le oferi totul doar pentru o zi fericita alaturi de ei. Afacerile tale merg bine, deci iti poti permite un bonus doar pentru fericirea ta si a celor dragi, ca atare nu ar fi de mirare sa dai o raita prin mall si sa vii acasa cu un obiect scump pe care toata lumea il visa.

CAPRICORN

Nu a mai ramas nimic dintr-o stare de lucruri care a contat enorm pentru tine, iar acest gol ramas in urma te debusoleaza. Inca nu te poti elibera de ceea ce ai avut iar acum, ca nu mai e nimic, nu stii de ce sa te agati. Incearca sa nu ramai cramponat sau obsedat de acea stare de lucruri, de amintiri din trecut, de o fosta relatie care nu mai exista, de vremuri bune care s-au scurs demult. Revino in prezent si concentreaza-te pe ceea ce poti face de acum inainte, deoarece nu mai ai cum sa readuci la lumina ceva demult incheiat sau pierdut. Ce a fost a fost, accepta situatia si rupe-te de trecut, pentru ca, recunoaste si tu, nu mai poti avea ce era atunci.

VĂRSĂTOR

Iti tot faci procese de constiinta pentru o veche greseala de care nu te poti inca detasa, desi ea nu-si mai arata demult efectele. E vremea sa te eliberezi tu, mai intai, de acea obsesie, pentru ca esti inca bolnav emotional din cauza celor intamplate candva. Iarta, uita, sterge cu buretele, inchide acel sipet cu amintiri urate, pentru ca numai de tine depinde sa echilibrezi situatia trecutului in comparatie cu prezentul. Poti lua acum o decizie salvatoare care reabiliteaza toata situatia de atunci, dar e nevoie de un dram de curaj ca sa faci asta. E o operatie fara anestezie, dar, dupa ce termini, vei fi complet vindecat.

PEȘTI

Daca pleci la drum, trebuie sa respecti intocmai programul pentru ca si cea mai mica abatere de la orele si minutele fixate poate genera un mic haos. Nu te baza ca ai timp berechet la dispozitie, pentru ca vei vedea ca timpul trece ca gandul si nici nu-ti dai seama cand intri in panica pentru ca nu-ti mai ajunge. Organizeaza-te perfect, n-o mai lungi, crezand ca ai ore suficiente, dar nici nu lasa pe ultima clipa, pentru ca nu va iesi chiar asa de bine cum ai sperat. Tot ce ai astazi in plan necesita rigoare, sa se desfasoare dupa termene foarte fixe, ca si cum ai avea un avion de prins sau ai avea o ora limita de inchidere intr-un anumit loc. Trebuie sa te adaptezi ritmului in care trece timpul.

 

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

2015 , astrologie , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
1084 locuitori

Chircăieştii Noi este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Baurci și Chircăieştii Noi. Localitatea se află la distanța de 46 km de orașul Căușeni și la 62 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1084 de oameni. Satul Chircăieştii Noi a fost întemeiat în anul 1906.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.