17 noiembrie 2015, 15:22 Caleidoscop views 7144
Nata Albot a anunțat startul pregătirilor pentru Balului Brazilor de Crăciun
17 noiembrie 2015, 15:22 Caleidoscop views 7144

Nata Albot a anunțat startul pregătirilor pentru Balului Brazilor de Crăciun

Cel mai îndrăgit eveniment dedicat pomilor de Crăciun revine cu o ediție aniversară. Nata Albot a anunțat startul pregătirilor pentru a V-a ediție a Balului Brazilor de Crăciun, organizat de echipa Klumea.

„În jur de 80 de concurenți vor anul acesta să-ți prezinte brazii la Balul Brazilor de Crăciun, ediția a V-a. Și înregistrarea încă nu s-a încheiat! Câți dintre ei cu adevărat vor realiza un brad frumos, inedit, de poveste, unul magic, unul pe care să vrei să-l iei acasă?

Asta o vom afla pe 20 noiembrie, când lansăa Expoziția Brazilor de Crăciun la Muzeul Național de Istorie. Eu vă invit pe toți cu mare drag să vedeți cu ce respiră noua generație creativă din Moldova, artiști realizați sau tinerii care încă învață și visează să devină artiști", scrie Albot într-o postare pe blogul său.

Autoarea proiectului susține că această ediție aniversară va fi una de suflet. „Pentru că nici un miliard și nici o criză economică nu-i poate lipsi pe oameni de nevoia de a avea un Crăciun, de a se ajuta, a se susține și a împărți bucurie unii altora. Iar arta, designul, creativitatea sunt un fel de calorifere pentru suflet. Noi, oamenii, ne simțim mai bine consumând frumosul", menționează aceasta.

Balul Brazilor de Crăciun va avea loc pe 11 decembrie. În cadrul evenimentului, se va desfășura și o licitație în care veți putea cumpăra un brad inedit și respectiv susține atât autorul lui cât și proiectul Arterapia inițiat de K Lumea. Tot la Balul Brazilor vor fi prezentate primele rezultate ale Arterapiei de la Spitalul Nr 1 pentru copii din Chișinău.

Așa că, grăbiți-vă să vă cumpărați un bilet un bilet, îmbrăcați-vă elegant și veniți să puneți umărul la susținerea tinerilor talentați din Moldova.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

brad , Crăciunul , muzeu , eveniment

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
1020 locuitori

Budăi este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Budăi şi Dermengi. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1020 de locuitori. Satul Budăi a fost menționat documentar în anul 1854.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.