13 noiembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3361
Horoscopul pentru 13 noiembrie 2015
13 noiembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3361

Horoscopul pentru 13 noiembrie 2015

BERBEC

Te cam joci cu norocul, dar si acesta are o limita, totusi! Ti se ofera o data, de doua ori, dar nu se stie pana cand sau cat va dura, ca atare tine cu dintii de ocaziile bune care se ivesc si n-o mai lungi atata. Uneori esti mult prea sigur pe norocul tau si exact atunci dispare, deci nu miza numai pe bafta! Bazeaza-te si pe eforturile proprii. Pe de alta parte, dintr-o minune, azi se poate rezolva o problema care te framanta, dar nu prin metoda de la care asteptai rezultate, ci dintr-o intamplare ciudata, picata din senin. Profita deci de sansa!

TAUR

Nici tu nu stii de unde, primesti azi un impuls fantastic ce te poate propulsa cu cateva etape mai sus in proiectul de care te ocupi. Ai cerut candva ajutor, ai aruncat gandul in spatiu si nu aparea nici un semnal ca cineva te-ar fi auzit, dar azi apar deja rezultatele. Cand vezi ce usor evolueaza lucrurile acum, ai din ce in ce mai clara senzatia ca acesta e raspunsul la dorintele pe care le-ai emis atunci. Vezi, uneori lucrurile nu se misca asa cum sau cand ai dori tu, ci trebuie doar sa-ti doresti sa se intample minunea, si ea va aparea atunci cand este momentul potrivit. Acum poti sa vezi ce pasi mari poti sa faci inainte catre succesul dorit!

GEMENI

Nu te multumi cu nivelul atins, chiar daca ti se pare ca nu se mai intampla nimic iesit din comun in proiectul pe care il dezvolti. Mai sunt si perioade de platou, cand totul pare sa mearga pe un teren lipsit de noutate si de stralucire, dar nu e decat faza de dinaintea unui nou urcus. Viata nu e un continuu suis in forta, ci mai exista si carari care evolueaza pe curba de nivel. Acolo esti tu acum si nu poti decat sa fii fericit ca mai ai si momente de respiro, pentru ca o ascensiune continua doar pieptis, cu varful inalt deasupra ochilor, poate fi extenuanta. Permite-ti acest mic popas, dar nu te opri la faza aceasta: de mine vei continua urcusul!

RAC

Lasa toate fobiile deoparte, nu au ce cauta la o persoana care a trecut prin atatea in ultimii ani, acum esti mult mai matur, mai puternic, ai invatat ca nimic nu te poate afecta daca nu permiti tu, deci toate aceste motive care iti creeaza inca neplaceri la nivel psihic, ar trebui ignorate. Nici tu nu-ti dai seama de unde ai atatea frici - sa vorbesti in public, sa dai un telefon, sa iti exprimi parerea, sa circuli noaptea etc - dar nu conteaza de unde provin, ci cum le poti sterge de pe creierul tau. Prin stapanire de sine, prin care sa demonstrezi ca esti acel om puternic pe care il cunoaste lumea, si macar de ochii lumii, iti poti infrana fricile. Doar nu ai vrea ca lumea sa te vada ca tremuri de la un fleac!

LEU

Simti nevoia unei schimbari majore in viata ta, dar pana acum nu ai stiut foarte clar in ce ar consta aceasta. Azi incepi sa vezi mult mai clar incotro trebuie sa schimbi macazul, si ai mari asteptari de la planurile tale marete. Ai curaj sa pornesti in directia cea noua, lasa-te, deocamdata, dus de curent, fara sa te opui, pentru ca vor aparea curand si detaliile care te vor ajuta sa incepi sa conduci singur acest nou sens. Intelegi mai bine incotro merge drumul si deja vezi urmarile deciziilor tale, dar cel mai mult apreciezi faptul ca ai avut curajul s-o iei pe aceasta noua cale, desi mult timp, inainte, ai tot amanat momentul.

FECIOARĂ

Dragostea este cel mai important plan al vietii tale si te compori de poarca ar fi ziua indragostitilor in fiecare zi. Parca ai pregati pentru cel drag un moment romantic si nu poti pastra secretul pana maine. Si acesta iti daruieste sentimente aprinse, momente tandre si placute, incat cea mai mare fericire a zilei e sa petreci orele libere in compania jumatatii tale. Sufletul tau gaseste alinare, implinire, fericire in prezenta celuilalt. Nici vorba de gelozii, de posesivitate, de egoism, ci totul se desfasoara pe cel mai cald teren pentru voi doi.

BALANȚĂ

Chiar daca planurile la care iti aduceai cu mult sarg contributia par sa se fi incetinit, iti convine acest ritm, pentru ca iti permite sa te concentrezi mult mai bine la ce ai de facut. Daca ai fi zorit de la spate de termene limita sau alte conditii stresante, nu ai fi dat randament, deci bucura-te ca nu e nimic care sa te impinga de la spate sa te misti mai iute. Ia-o incet si nu sari peste etape, pentru ca fiecare detaliu conteaza la reusita finala. Poate cineva iti cere sa nu te mai grabesti, pentru ca - stii si tu - graba strica treaba, si fie ca-ti place, fie ca nu, trebuie sa te supui modului de inaintare impus de un superior. Asculta-l, stie ce spune!

SCORPION

Ai multe detalii la dispozitie si nu stii cum sa le aranjezi ca sa aiba toate laolalta un inteles. Par complet diferite unele de altele, parca s-ar bate cap in cap sau fac parte din domenii total diferite, dar nu te grabi sa elimini niciunul. Mai ai nevoie sa acumulezi cateva informatii si vei vedea ca vor incepe sa se lege perfect. Chiar si chestiuni ce par diametral opuse se vor uni la un moment dat intr-un sens comun, semn ca nimic din ceea ce stii, ceea ce afli sau primesti nu e intamplator. Vei sti sa le concentrezi pe toate in aceeasi directie favorabila reusitei, dar inca mai trebuie sa intelegi unele aspecte. Ai rabdare, se va clarifica situatia!

SĂGETATOR

Te stresezi inutil, desi nu ai nici un motiv sa te chinuiesti atata de unul singur. Te cramponezi de cele mai mici fleacuri care nu sunt la locul lor, in loc sa le tratezi cu detasare, ba chiar cu un dram de ironie, cat timp sunt atat de banale si de usor de rezolvat. Relaxeaza-te, vezi in aceste motive de aparenta ingrijorare motivul de a rade si a te distra un pic, pentru ca da, e o situatie care merita tratata in gluma! Faci haz de necaz, cum s-ar spune, si dupa ce stresul se va diminua, iti vei da seama ca nu a meritat sa-ti faci atatea griji. Ce a fost mai greu, e deja de domeniul trecutului, iar ce a mai ramas e un fleac ce merita tratat ca atare.

CAPRICORN

Nimeresti intr-un mediu nu tocmai placut, in care planeaza emotii negative, tristete, probleme, dar la care tu, personal, nu ai nicio solutie. Pentru ca nu poti face nimic ca sa alungi aceasta atmosfera nefasta, cel mai bine ar fi sa te retragi inainte de a te influenta si pe tine. Energia pe care o emit cei din jur e mai puternica decat dorinta ta de a-i ajuta sa depaseasca impasul, incat ei sunt cei care te vor trage dupa ei in jos, nu tu pe ei la lumina. Decat asa, supus unui tratament de deprimare, mai bine pleci tu primul de aici si-i lasi sa se descurce singuri cu supararile lor. Tu nu ai nicio legatura cu ele!

VĂRSĂTOR

Azi poti fi cavalerul in armura stralucitoare pentru o persoana care trece prin momente dificile. Apari la momentul cel mai potrivit pentru a-l scoate din intuneric, din suferinta, din singuratate. Practic, tu lupti pentru drepturile sale, uiti de propria ta viata doar pentru a sari in ajutorul lui si nimic nu te incanta mai mult decat sa observi macar o schita de zambet pe chipul lui. O faci dezinteresat, neconditionat, sincer, cu draga inima, oferind tot ce ai mai bun in tine pentru a-l proteja. Detii toate armele de care e nevoie pentru o victorie deplina, esti persoana cea mai potrivita sa preia pe umerii sai asemenea misiuni eroice, pentru ca esti curajos si pregatit de orice.

PEȘTI

Te simti ciudat azi in pielea ta, parca toata lumea te ocoleste, parca nimeni nu te intelege sau nici macar nu observa ca existi, ceea ce naste o stare emotionala negativa in inima ta. Abordezi o atitudine care, de obicei, nu te reprezinta, tocmai de aceea lumea prefera sa nu te bage in seama, poate asa iti trece. Totusi, tu esti cel contradictoriu: vrei sa te retragi in lumea ta si sa stai pe margine, dar in acelasi timp suferi ca lumea te ignora, ca nu esti primit in societate cu bratele deschise. Hotaraste-te odata: vrei sa te izolezi si sa-ti vezi de ale tale sau sa te integrezi printre ceilalti si sa comunici, fara sa mai vezi in jur doar inamici, suparari si persecutii?

 

 

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1662
Populația:
1295 locuitori

Vadul-Leca este un sat din cadrul comunei Căzăneşti, raionul Teleneşti. Localitatea este situată la distanța de 35 km de orașul Telenești şi la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1295 de oameni. Satul Vadul–Leca a fost menționat documentar în anul 1662.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.