04 noiembrie 2015, 16:23 Caleidoscop views 8624
Afla cum este viata de stewardesa de la moldoveanca Irina Mateevici (Video)
04 noiembrie 2015, 16:23 Caleidoscop views 8624

Afla cum este viata de stewardesa de la moldoveanca Irina Mateevici (Video)

O profesie la fel de interesanta, care iti poate aduce multa satisfactie cunosti zilnic sute de oameni, descoperi caractere, inveti lectii de viata si calatoresti. Despre cum este sa fii insotitoare de bord stie mai multe invitata mea de azi, Irina Mateevici, care a inceput viata de la zero, in Dubai, acolo unde si visul i-a devenit realitate.

Dupa ce a facut facultatea de jurnalism aici si a activat ceva timp in acest domeniu, Irina a hotarat sa plece in Dubai pentru a-si indeplini visul. Ca sa devina stewardesa aceasta a trebuie sa faca un training de 2,5 luni despre care spune ca a fost foarte intens.

Irina spune ca in tot acest timp cat a activat ca stewardesa s-a confruntat si cu situatii mai dificile, dar ca nimic foarte grav nu s-a intamplat. Este o profesie periculoasa, dar care te face sa fii foarte disciplinata. "Am invatat sa fiu foarte punctuala, imi pot face valiza in 5 minute acum."

Ce a mai spus acesta in cadrul emisiunii, vezi in video de mai jos.

Sursa: acasatv.md

Cuvinte cheie:

viata , munca , profesie , Dubai

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
7430 locuitori

Peresecina este un sat şi comună din raionul Orhei. Peresecina este unicul sat din comuna cu acelaşi nume amplasat intr-o regiune colinară şi de şes, pe rîul Ichel, de-a lungul şoselei dintre Orhei şi Chișinău. Distanţa pînă la Chișinău este de 28 km, până la Orhei 18 km. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 7430 de oameni. Prima atestate documentară a satului datează din 4 mai 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.