19 iulie 2023, 15:30 Caleidoscop views 12695
10 lucruri pe care sa le faci pana se termina vara. Nu costa mult!
19 iulie 2023, 15:30 Caleidoscop views 12695

10 lucruri pe care sa le faci pana se termina vara. Nu costa mult!

Vara se apropie de final si daca n-ai apucat sa-ti iei concediu, inca, iata cateva lucruri pe care le-ai putea face pana se termina vara si care nici nu costa bani.

1. Mergi la un spectacol in aer liber

In marile orase se organizeaza mai tot timpul evenimente estivale de muzica, teatru sau alte manifestari culturare gratis.

2. Iesi cu cortul! Lasa telefonul acasa

O iesire cu cortul suna excelent. Cu atat mai mult daca iti vei lasa telefonul acasa. In acest fel vei uita total de obligatii personale sau profesionale. Sa dormi sub cerul liber, sa te treazeasca primele raze ale soarelui, ce poate fi mai revigorant?

3. Mananca afara

Nu trebuie sa fie o masa pretentioasa. Ia-ti setul de picnic si iesi impreuna cu familia. Va veti distra de minune.

4. Fa miscare afara

Daca nu esti genul care sa mearga in drumetii montane, iesi in parc. In orasele mari, parcurile sunt dotate cu echipamente sportive pe care le poti utiliza fara sa dai bani.

5. Priveste apusul

Acum ca ziua s-a micsorat, apusul vine mai repede. Asa ca te poti bucura de el poate chiar cand pleci de la birou. Gaseste un loc de unde sa-l poti admira si bucura-te de priveliste.

6. Plimba-te prin ploaie, fara umbrela

Daca se anunta un weekend ploios, imbraca-te in haine lejere si iesi in ploaie. Fara umbrela, fara telefon, bucura-te de picaturile care vin.

7. Ia-ti o carte si citeste in parc

Ti se pare mult sa-ti "blochezi" 60 de minute dintr-o zi de weekend in care sa iesi in parc si sa nu faci altceva decat sa citesti? Incearca! S-ar putea sa-ti faci un obicei din asta.

8. Viziteaza-ti orasul ca turist

Cu siguranta iti cunosti orasul in care stai. Dar stii care sunt obiectivele sale turistice? Cerceteaza harta orasului ca si cand acum l-ai vizita pentru prima data si afla ce minunatii ascunde!

9. Mergi la strand sau la un parc acvatic

Te vei simti din nou copil si vei avea mai mult ca sigur zambetul pe buze.

10. Amor in aer liber

E o activitate riscanta, insa o poti incerca atunci cand mergi cu cortul. Sau poate incerci curtea din spatele casei?! Sau poate acoperisul blocului in care locuiesti?!

Sursa: sfatulparintilor.ro

Cuvinte cheie:

sfat , vara

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
4057 locuitori

Volintiri este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Volintiri este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Ștefan Vodă și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4057 de oameni. Satul Volintiri a fost menționat documentar în anul 1807.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.