18 august 2015, 08:00 Caleidoscop views 4252
Horoscopul pentru 18 august 2015
18 august 2015, 08:00 Caleidoscop views 4252

Horoscopul pentru 18 august 2015

BERBEC

Iubirea nu e intotdeauna locul celor mai frumoase povesti, ci dimpotriva, poate fi si planul celor mai triste evenimente. Pregateste-te pentru o surpriza neplacuta ce are la baza relatia ta de iubire, ori pentru ca cel drag trece prin momente dificile si iti respinge incercarile de a-i fi de ajutor, ori pentru ca insasi relatia voastra trece azi printr-un moment fragil. La bine si la greu isi arata iubirea adevarata valoare, ca atare nu te lasa intimidat de raceala sau ostilitatea care se resimte intre voi, ci lupta cu aceste oprelisti. Daca ai abandona chiar acum, ai demonstra, de fapt, cat de subtire e iubirea voastra!

TAUR

De multe ori, cele mai frumoase opere de arta se nasc din suferinta, din tristete, in momentele in care inima artistului plange. Acelasi lucru poti face si tu astazi, pentru ca te apasa o povara pe suflet, plangi surd in sinea ta pentru o pierdere sau un esec, dar daca transpui aceasta durere intr-o forma de creatie, vei fi uimit sa vezi ce iese! E forma ta de a concentra energia pe care ai fi consuma-o in lacrimi si suspine, intr-o creatie artistica demna de mandrie. Nu e o rusine sa suferi, asa e, dar e minunat sa si poti scrie ceea ce simti, sa pui pe clape ceea ce te doare sau sa pictezi in tonurile inimii tale. Asa vei depasi cel mai usor momentul...

GEMENI

Trebuie sa faci mai multe calatorii scurte pe parcursul acestei zile, dar parca nu esti in cea mai buna pasa pentru a pleca la drum. Daca ai putea, ai amana aceste deplasari pentru altadata, dar daca nu se poate, fa un efort sa scapi mai repede de aceste sarcini. Pot fi deplasari in interes de serviciu sau pentru a face cuiva drag un serviciu, deci contin o oarecare doza de obligativitate din partea ta, nu prea le poti refuza. Te vei intoarce acasa frant de oboseala, dar macar satisfacut ca te-ai achitat de sarcini pe placul celui care te-a trimis la drum.

RAC

Profita de ragazul care ti se ofera azi, pentru ca vei vedea ca nu e deloc o piedica, ci dimpotriva, un bonus de timp de care chiar aveai nevoie. Te poti opri un pic din iuresul unor evenimente pentru a descoperi fara graba ce ai scapat din vedere. Nu trata un refuz, un obstacol sau chiar un esec de moment ca pe un dezastru, ci ca pe o prelungire de timp pentru a mai incerca ceva. La a doua incercare ar putea merge mult mai bine, deci foloseste-te de orele primite cadou!

LEU

Banii sunt azi cel mai mare inamic al planurilor tale. Ai avea mare nevoie de o suma consistenta pentru a duce la indeplinire un anumit scop, dar cand calculezi de ce dispui, nu prea ai motive de bucurie. Fa un efort sa amani marile investitii, ba chiar si platile care nu sunt acum obligatorii, deoarece nu stai tocmai bine pe acest plan. Mai aduna, mai pune un ban deoparte, acumuleaza sumele de care ai nevoie in timp indelungat. Ispita de a cheltui acum ce ai strans cu atatea sacrificii e cam mare, deci spune-i nu! Rezista atractiei de a cumpara cine stie ce lucru de care, hai recunoaste, chiar nu ai musai nevoie acum!

FECIOARĂ

Copiii sunt motorul tuturor actiunilor interesante de azi. Ori ei sunt initiatorii unor aventuri amuzante, cei care reusesc sa mobilizeze toata familia intr-o activitate noua si interesanta, plin de miscare si de distractie, ori toate actiunile casei graviteaza in jurul copiilor. E veselie mare, e galagie, dar aceasta atmosfera animata e benefica, deoarece fiecare isi va regasi optimismul aici. Mai mult, vestile care vin de pretutindeni tot in jurul acestui subiect s-ar putea sa se miste, de parca ati afla vesti despre recente nasteri, despre prietene insarcinate, despre botezuri sau reusite de proportii ale nepotilor sau finilor, deci ai motive de reala bucurie!

BALANȚĂ

Banii vin si se duc cat ai clipi, dar nu conteaza ca dispar atat de repede, ci ca, datorita lor, mai stergi de pe lista de restante o serie de cheltuieli care te apasa pe umeri ca o povara. Si azi ai putea scapa de mai multe facturi dintr-un foc. Sunt sume mici, nu se poate spune ca scapi de cea mai mare suma a acestei perioade, dar pic cu pic se face o suma mai mare si vei incheia ziua cu un sentiment de satisfactie ca ai mai onorat cateva datorii si luna aceasta. Chiar ar fi indicat sa te indrepti azi spre sumele cele mai mici de pe lista de datorii, pentru ca ai putea plati mai multe deodata, si lista cea lunga se va micsora!

SCORPION

Daca erai in cautarea unei solutii sau a unei idei rentabile care sa te scoata dintr-un impas, nu cauta ajutor la cei foarte apropiati, pentru ca nu acestia sunt cheia problemelor tale. Da un telefon la cineva de departe sau chiar pleaca la drum pentru ca, acolo la destinatie, te asteapta o veste care poate rezolva cu succes o situatie incurcata. Nu incerca sa te descurci singur, chiar ai nevoie de o indrumare profesionista sau de un sfat de expert, iar azi ai toate sansele sa gasesti persoana potrivita pentru a-ti arata calea cea mai buna.

SĂGETATOR

Esti persoana potrivita pentru toate provocarile acestei zile, pentru ca ai un caracter puternic si esti oricand gata de o confruntare chiar si cu cei mai acerbi inamici. Oricare ar fi lupta la care esti nevoit sa participi, succesul nu poate fi decat al tau, deci fa un pas in fata cu incredere, pentru ca nimeni nu te poate intrece astazi. Ca e o competitie intelectuala, ca e un concurs pentru a obtine un premiu sau doar o infruntare cu o persoana la fel de bine pregatita ca si tine, sansele de reusita sunt de partea ta deoarece ai incredere absoluta in puterea si valoarea ta. Bravo tie!

CAPRICORN

Modul in care te retragi azi in umbra are o conotatie speciala, de parca iti asumi acest anonimat pentru a face putina ordine in jurul tau. Cine te vede azi se intreaba de ce taci atat de mult, de ce nu-ti spui parerea, de ce nu critici, asa cum faci de obicei, dar azi accepti tacerea de bunavoie pentru ca stii ca asa poti depasi cel mai bine un moment mai fragil. Esti convins ca, daca ai incepe sa vorbesti, ai spune lucruri grele pe care le vei regreta mai apoi, de aceea iti impui sa ramai surd si mut la tot ce se petrece in jur. Va veni si ziua cand vei vorbi, dar cel putin azi te ghidezi dupa principiul daca taceai, filosof ramaneai, si de aceea... taci!

VĂRSĂTOR

Nu pune la suflet finalul de drum cu care dai piept astazi. Da, primul soc e sever si dureros, dar, dupa o vreme, privind inapoi, iti vei da seama ca acest final era exact ceea ce aveai nevoie. Acum te poti relaxa, te poti detasa de tot ce a fost, inchizi acel capitol pentru a te putea concentra la altceva, poate mult mai placut tie. Vestile acestei zile contin o oarecare doza de tristete, dar intotdeauna exista si o fata ascunsa a lucrurilor. Exact ceea ce nu se vede acum este ce putea iesi mai bun de aici, deci nu te intrista! Vezi ca exista totusi si jumatatea plina a paharului!

PEȘTI

Ia-o mai lent, nu te mai grabi atata, fie ca esti sau nu o fire iute care n-are rabdare. Azi vei invata din nou lectia rabdarii, pentru ca cele mai bune lucruri sunt cele care se cladesc lent, in timp indelungat. Solutia la problema care te framanta de la o vreme apare tarziu, necesitand un efort de durata din partea ta, dar merita sa-ti concentrezi resursele de energie in acest sens. Chiar daca roadele nu apar atat de rapid pe cat ai dori tu, vei aprecia ritmul in care evolueaza lucrurile, ca nu cumva sa dai ceva peste cap din graba, din viteza, din impulsivitate.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

2015 , horoscop , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1932
Populația:
320 locuitori

Inundeni este un sat din cadrul comunei Vasilcău, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 152 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 320 de oameni. Satul Inundeni a fost înființat în anul 1932.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.