14 august 2015, 15:35 Caleidoscop views 8048
Serviciile secrete americane au lansat o previziune pentru Rusia
14 august 2015, 15:35 Caleidoscop views 8048

Serviciile secrete americane au lansat o previziune pentru Rusia

Tentativele Rusiei de a demonstra Occidentului că poate exista şi fără el, o vor costa foarte scump.

La această concluzie au ajuns experţii de la agentia privată de informaţii Stratfor, citaţi de replyua.net. Distrugerea produselor alimentare amenință să submineze Rusia dintr-o singură lovitură, cred experţii. Plata pentru distrugerea produselor va fi stabilitatea în stat. Datorită deciziei controversate a lui Putin în toată Rusia creşte nemulțumirea populară. Cu atît mai mult că țara are probleme economice serioase.

Experţii Stratfor cred că Kremlinul este deja îngrijorat de posibilele manifestări de protest. Cu cît mai multe produse va distruge Moscova, cu atît mai puternice sînt resentimentele cetățenilor ruși. Mai ales a celor care trăiesc la periferii și nu din auzite știu ce este foamea. Posibil, sugerează experţii, în curînd Moscova îşi va atenua poziția în distrugerea produselor, și va distruge doar o parte, nu toate.

Sursa: infobiz.md

Cuvinte cheie:

Rusia , SUA , prognoza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
1737 locuitori

Bălăşeşti este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bălășești și Sloveanca. Localitatea se află la distanța de 30 km de oraşul Sîngerei şi la 120 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1737 de oameni. Satul Bălășești a fost menționat documentar în anul 1602.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.