09 iulie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3031
Horoscopul pentru 9 iulie 2015
09 iulie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3031

Horoscopul pentru 9 iulie 2015

BERBEC

Nu te poti intelege cu toata lumea, pentru ca s-au adunat in jurul tau oameni extrem de diferiti. Nu poti gasi un numitor comuni si cu unii si cu altii, de aceea trebuie sa te adaptezi pe loc fiecarui gen de oameni cu care intri in contact. Cu unii te simti pe aceeasi lungime de unda, comunici usor si descoperi afinitati perfecte. Altii ti se par mai distanti, dar ai putea coopera foarte bine in cariera sau in afaceri. Nu incerca sa aduni la un loc firi atat de diferite, pentru ca nu le vei putea face sa conlucreze. La un moment dat, tot se va rupe dialogul!

TAUR

Ceva din trecut revine la modul cel mai serios in actualitate, de parca abia acum a sosit vremea sa folosesti invataminte de demult. Ai intalnit candva o persoana cu ani sau ti s-a oferit o informatie sau un sfat pe care nu le-ai folosit anterior, dar acum treci in revista bagajul tau de cunostinte pentru a pune in aplicare cele aflate. E ca si cum te-ai intoarce in timp, la vremea cand acumulai de zor cunostinte intr-un cadru organizat (la scoala, la un curs, la o specializare) descoperind abia acum cat de utile si de importante erau acele detalii. Acum le pui si in practica!

GEMENI

Recunoaste-ti blocajul in care te afli si da-l afara din calea ta, pentru ca sigur sta in puterea ta sa faci asta! Nu tu l-ai pus acolo, tu doar l-ai acceptat si l-ai lasat sa creasca, pana intr-un punct in care ai crezut ca singura solutie e sa i te abandonezi neputincios si pesimist. Nici vorba de asa ceva: undeva in adancul mintii tale se afla o scanteie de idee, mica, neobservata, dar care poate genera exact furtuna de schimbari pozitive pe care o astepti. Miracolele se intampla, dar numai de tine depinde sa le lasi sa se manifeste. Miracolul e acum acolo, in mintea ta, ca cea mai plapanda lumina de speranta, dar ia sa vezi cum creste daca deschizi usa mintii si a sufletului.

RAC

Fii atent la propunerile care ti se fac astazi, pentru ca ele au la baza informatii extrem de utile pe care le poti folosi odata in avantajul propriu. E un pont bun, o idee concreta de a rezolva o problema, un ajutor amical la nevoie, dar indiferent de forma in care iti este oferit, te scoate dintr-o incurcatura. Nu uita ca orice ajutor se plateste, pentru ca va veni o zi cand si tu vei interveni salvator in problemele altuia, fiind modul ideal de a-i intoarce serviciul de acum. Pretentiile solide se bazeaza pe un schimb reciproc si echitabil de astfel de gesturi: primesti - dai inapoi!

LEU

Orice conflict poate fi aplanat azi daca este tratat cu calm si cu toleranta. Daca vezi ca ceilalti sunt nervosi si vor sa aiba doar ei dreptate, fii tu cel care cedeaza, pentru ca nu are rost sa duci conflictul spre un teren periculos. Vino cu argumente logice in fata celor care cred ca pot castiga doar cu ton ridicat si cu atitudine de razboinic, pentru ca ai toate sansele sa repari ceea ce strica ei cu acest comportament agresiv. Daca cel agresiv, insa, esti tu, se va gasi cineva sa te mai traga de maneca.

FECIOARĂ

Te simti cu un cap deasupra tuturor si ai un motiv de lauda sau de mandrie, cu privire la persoana ta, ceva ce te propulseaza un pic mai sus decat toti: ori un venit mai mare, ori o pozitie mai inalta, ori o stapanire de sine mai buna, si nu te sfiesti sa te folosesti de acest atu de care beneficiezi doar tu. Tocmai pentru ca esti cu un pic mai altfel decat ceilalti, te poti remarca mai usor prin acest avantaj al tau, fiind sansa ta de afirmare sau de lansare spre o directie superioara. Esti cu ceva mai bun sau mai puternic decat ceilalti, deci afirma-te!

BALANȚĂ

In mainile tale sta, azi, bucuria celor din jur, pentru ca tu esti cel care le aduce lumina si speranta, tu esti mesagerul vestilor frumoase, tu esti deschizatorul de drumuri spre perspective promitatoare. Daca simti nevoia sa intervii cu un gest minunat in viata altcuiva, azi, chiar si a unui necunoscut de pe strada, fa-o cu inima deschisa, convins ca acel om chiar avea nevoie de un semn de sus, care vine azi prin intermediul tau. Vei fi fericit sa descoperi zambete pe chipul celor care primesc azi vestea de la tine si sa primesti inapoi recunostinta lor sincera pentru felul in care ai patruns in viata lor.

SCORPION

Ai ceva bani la dispozitie si, atat timp cat ii tii la tine, te simti mai sigur pe situatie si nu ti-e teama de nimic. Daca, insa, apar cheltuieli neprevazute care atenteaza la aceasta rezerva de bani, nu te mai simti la fel de bine. Nu trebuie sa exagerezi cu economiile si restrictiile ca sa nu scapi de sub control cheltuielile, ci trebuie doar sa-ti administrezi chibzuit banii de care dispui, avand in vedere si perspectivele tale financiare. Daca nu se apropie salariul, nu da iama prin banii pe care-i ai acum la dispozitie, ci tine-i pentru orice eventualitate.

SĂGETATOR

Nu incerca sa le faci singur pe toate, cand ai in jurul tau o intreaga lume gata sa te ajute. Nimeni nu va interveni in treburile tale fara sa-i inviti, ca atare revizuieste-ti repede lista de prieteni si cunostinte si ai sa descoperi cat de multa lume cunosti. Printre ei sigur se afla si unii gata sa-si puna serviciile in beneficiul tau! Si tu, la randul tau, esti gata sa te dedici altora si, chiar daca unii nu au deplina incredere ca detii cheia problemelor lor, vor fi uimiti sa descopere ce miracole pot face prietenii adevarati. Aceasta poate fi si revelatia ta de azi: sa descoperi cat de minunati sunt oamenii, atunci cand se privesc unii pe altii cu bucurie!

CAPRICORN

Nu pune la inima cuvintele dure care mai vin de la ceilalti. Stii prea bine ca nu le poti evita, ca traiesti intr-o lume predominant agresiva, dar nimic nu te poate atinge daca te protejezi energetic, psihic, fizic cu un scut de iubire care va trimite ca raspuns la atacurile altora doar imensa intelegere. Nu se poate sa nu-l dezarmezi chiar si pe cel mai inversunat partener de discutie cu o vorba buna, cu un zambet cald, pentru ca intotdeauna binele invinge, si asta nu se intampla numai in basme. Fii ingaduitor, accepta ca unii trec prin momente dificile in care nu stiu sa reactioneze altfel decat violent. Dar felul cum ii invalui tu cu toleranta ii poate linisti si pe ei foarte repede.

VĂRSĂTOR

Ai avea nevoie de mai mult timp de gandire inaintea unei decizii finale, deoarece acum esti foarte derutat de variantele pe care le ai la dispozitie. Ambele au ceva de oferit, ambele par la fel de interesante, incat, daca ai putea, le-ei alege pe amandoua simultan. Dar nu se poate, ca atare ia-ti timp suficient de analiza inainte de a spune ce ai ales, ca sa nu regreti mai apoi ca cealalta cale ar fi fost mai buna. Pana la urma te vei opri asupra unui singur sens, cel care va avea urmarile cele mai promitatoare, dar totusi nu te grabi la prima idee care-ti apare in cale!

PEȘTI

Abia astepti etapele urmatoare ale unui proiect pe care l-ai inceput cu mult entuziasm. Esti constient ca succesul depinde numai de eforturile proprii, tocmai de aceea faci tot ce-ti sta in putinta. Esti multumit de modul in care se contureaza deja rezultatele catre care ai pornit si fiecare clipa care te apropie si mai mult de finish, iti amplifica ambitia si dorinta de succes. Fiecare reusita de pe parcurs devine startul catre un alt nivel si, din aproape in aproape, se cladeste un succes de toata frumusetea. E bine sa-ti etapizezi ascensiunea, fara sa-ti stabilesti direct rezultatele finale, ci pe cele intermediare, pas cu pas.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
1031 locuitori

Salcia este un sat şi comună din raionul Şoldăneşti. În componența comunei Salcia intră localitățile Lelina și Salcia. Amplasat pe malul drept al Nistrului, satul Salcia este situat la o distanță de 22 km de orașul Şoldăneşti și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1031 oameni. Satul a fost menționat documentar în 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.