23 martie 2015, 15:01 Caleidoscop views 11794
Președintele României e în mare pericol!
23 martie 2015, 15:01 Caleidoscop views 11794

Președintele României e în mare pericol!

Românii sunt foarte supărați pe președintele Iohannis,care a refuzat să promulge legea prin care martirul Avram Iancu era declarat Erou Național.

Astfel,pe facebook a început o camapanie de mobilizare împotriva lui președintele Klaus Iohannis și anunță că pe 26 martie se va organiza un protest în fața Palatului Prezidențial pentru apărarea demnității lui Avram Iancu.

"Avram Iancu este un simbol naţional, nu poate fi jefuit de nimeni, Dumnezeu i-a dat sacralitate şi spirit universal, iar Crăişorul i-a dat naţiunii sale iubite şi sfinte, fiinţă istorică. Îl acuz pe preşedintele României, Klaus Iohannis, de umilirea publică a personalităţii postume şi a memoriei lui Avram Iancu, de crimă morală împotriva patriotismului model al Crăişorului. Cer Memorandum pentru recunoaşterea Eroului din Apuseni, ca Martir şi Erou al Naţiunii Române." afirmă Laurian Stănchescu, unul dintre inițiatorii protestului!

Sursa: www.libertatea.ro

Cuvinte cheie:

Romania , Klaus Iohannis , lege

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1592-1593
Populația:
486 locuitori

Boşerniţa este un sat în componența oraşului Rezina, raionul Rezina. Satul este amplasat pe malul drept al Nistrului la o distanță de 2 km de orașul Rezina și la 102 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 486 de locuitori. Prima atestare documentară certă a satului datează din anii 1592-1593, cu denumirea Borcești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.