17 martie 2015, 15:48 Caleidoscop views 8441
Un moldovean și-a cerut iubita de soție în avion! (VIDEO)
17 martie 2015, 15:48 Caleidoscop views 8441

Un moldovean și-a cerut iubita de soție în avion! (VIDEO)

Un moldovean, student la medicină la Iași, și-a luat inima în dinți și i-a pregătit iubitei o cerere în căsătorie cum rar vezi.

S-a retras de pe scaunul din avion pentru câteva clipe, a mers direct la una din stewardese, de la telefonul cu ieșire publică al căreia i-a spus câteva declarații de dragoste iubitei sale. Și-a luat mai apoi un buchet de flori pregătit din timp, inelul și a cerut-o de soție chiar în fața a sute de pasageri.

Toată lumea i-a aplaudat pe cei doi, mulți au și filmat momentul unic. Răspunsul, vă dați bine seama, a fost „Da".

Sursa: www.kankan.md

Cuvinte cheie:

avion , moldovenii , casatorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1639
Populația:
15041 locuitori
Logo

Ialoveni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Ialoveni. Amplasat în centrul republicii, în valea rîului Işnovăţ, oraşul Ialoveni este situat la o distanţă de 10 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15041 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii, cu numele Cheile Işnovăţului, datează din anul 1436. Denumirea Ialoveni a localităţii a apărut mult mai tîrziu, fiind menţionată într-un document din 1639.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.