25 februarie 2015, 15:03 Caleidoscop views 15832
OZN prăbuşit într-un lac din Canada? Imaginea care a luat cu asalt internetul
25 februarie 2015, 15:03 Caleidoscop views 15832

OZN prăbuşit într-un lac din Canada? Imaginea care a luat cu asalt internetul

O fotografie postată pe Facebook de utilizatorul Brent Mancheese face furori pe Internet iscând ample dezbateri printre internauţi.

Potrivit Metro, imaginea în discuţie arată cum o presupusă navă extraterestră prăbuşită în Lacul Winnipeg, Canada, este trasă spre mal de vehicule ale armatei canadiene.

OZN prăbuşit într-un lac din Canada

Fotografia ar fi fost făcută de un martor ocular, săptămâna trecută. Se pare însă că aparatul foto ar fi fost distrus de autorităţi.

"Vehiculele militare au fost aliniate pe malul nordic. Fotografierea în zona respectivă era strict interzisă, însă la faţa locului erau foarte mulţi martori. Cu toţii au văzut cum farfuria zburătoare este trasă la mal de bombardiere şi snowmobile. Opt pescari au raportat incidentul", comentează Brent Mancheese.

"Cineva a reuşit să facă o fotografie OZN-ului. Din păcate, acea persoană a fost reţinută de armata canadiană", mai scrie internautul.

Sursa: jurnalul.ro

Cuvinte cheie:

lacuri , extraterestri , Canada

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
20 locuitori

Livezi este un sat din cadrul comunei Cremenciug, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Soroca și la 177 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 20 de oameni. Satul Livezi a fost întemeiat în anul 1912.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.