09 iulie 2014, 01:20 Caleidoscop views 9785
09 iulie 2014, 01:20 Caleidoscop views 9785

Horoscopul pentru 9 iulie 2014


BERBEC: În relaţia cu cei de acasă dai dovadă de impulsivitate şi vrei să faci totul în manieră proprie. Cum dorinţa de aventură este dublată de suficientă energie, dacă situaţia de nu-ţi este pe plac, ai tendinţa de a te sustrage activităţilor casnice şi de a evada într-o zonă de relaxare. Astăzi deciziile nu sînt din cele mai inspirate, atenţia la detalii fiind destul de redusă.

TAUR: Prea mult optimism în abordarea aspectelor financiare legate de planurile tale îţi poate aduce unele deservicii, reuşind cu greu să rezişti tentaţiilor. Vechi subiecte ce ţin de încrederea personală pot reapare în prin-plan şi dacă renunţi la modul fix de a vedea lucrurile, sfatul înţelept al unei rude te poate mobiliza să treci cu curaj peste angoase, scoţîndu-le la lumină.

GEMENI: Pornind cu entuziasm în relaţiile parteneriale, rişti să treci uşor cu vederea situaţiile neclare şi care nu se mulează pe viziunea ta privind viitorul. Eşti dispus să-ţi asumi angajamente şi să lucrezi susţinut pentru a face rost de bani, dar încearcă să menţii o notă de cumpătare, mai ales că eşti tentat să dai curs unor scheme financiare riscante pentru a obţine rezultate rapide.

RAC:
Zona principală de interes va fi pentru tine astăzi locul de muncă şi ar fi indicat să pui accent pe spontaneitate, dar şi pe expunerea structurată a ideilor tale creative pentru a profită de oportunităţile ivite. Chiar dacă vei simţi că nu îţi este împărtăşit punctul de vedere sau eşti neînţeles, evită atitudini de genul ori aşa, ori deloc, acestea fiind destul de probabile.

LEU: Astăzi este o zi potrivită pentru a te bucura de compania familiei şi a persoanelor dragi, alături de care nu te vei mai simţi copleşit de sentimentul de responsabilitate. Important este să îi laşi pe ceilalţi să se exprime în voie, fără a le impune ceva anume, astfel avînd şansa să te relaxezi la rîndul tău. Speculaţiile de orice fel ar trebui evitate, neputînd acum să ai o viziune prea clară.

FECIOARA:
Atît în relaţia cu partenerul de cuplu, cît şi cu ceilalţi membri ai familiei astăzi este posibil să priveşti realitatea într-un mod distorsionat, influenţat puternic de încărcătură emoţională. Chiar şi deciziile care implică iniţiative financiare sînt marcate de impulsuri de moment, de aceea, n-ar strica că mai întîi să pui la punct un plan serios, eventual să ceri sfatul rudelor apropiate.

BALANŢĂ: Faptul că eşti dispus să munceşti mai mult pentru o sumă de bani nu înseamnă că ai astăzi şi răbdarea de a desfăşura cu prea mult entuziasm activităţile clasice de rutină. Eşti deschis către noi tipuri de parteneriate şi asocieri şi nu este exclus să renunţi brusc la cele care par să nu-ţi mai servească interesele în favoarea altora, care îţi captivează în mod plăcut atenţia.

SCORPION: Inspiraţia creativă este semnificativă în această perioadă dar dacă nu este canalizată constructiv poate genera erori de natură financiară pe fondul entuziasmului exagerat. De aceea, revino cu maximă seriozitate la aprofundarea studiilor care îţi sînt necesare şi evita să stîrneşti divergente de opinie cu cei de la serviciu carenu-ţi împărtăşesc modul tău de gîndire.

SĂGETĂTOR: Cu Luna aflată în propriul semn poţi deborda de energie şi orice responsabilitate de familie poate părea o corvoadă sau măcar ceva ce-ţi limitează activităţile pe carele ai în plan. Necesităţile tale emoţionale fiind clarificate, nici în relaţiile amoroase nu pari dispus să ajungi la vreun compromis, iar dacă nu ai parte de suficientă pasiune, poţi găsi oricînd o nouă cucerire.

CAPRICORN: Deşi eşti dispus să-ţi asumi responsabilităţi pe termen lung în relaţia cu partenerul tău, ai tendinţa de a fi doar tu cel care trasează regulile, fără să-ţi mai peseprea mult de părerea altora. Nivelul tău energetic poate fi astăzi uşor sub zona de normal şi ar fi indicat să încerci să pui accent pe relaxare, ideal fiind să poţipractică o formă de mişcare în mijlocul naturii.

VĂRSĂTOR: Condus fiind de perspectiva optimistă asupra planurilor tale de viitor, astăzi te mobilizezi mai uşor să duci la îndeplinire toate activităţile de pe agenda zilnică.Totuşi, nu trece cu vederea accesele de impulsivitate, riscînd mici accidene sau ieşiri nervoase. Şi, fiindcă mai ai nevoie şi de relaxare, ieşi în oraş cu prietenii dar nu uita să ţii cont de cîţi bani cheltuieşti.

PEŞTI: Dacă ai revenit la ideea de a urma cu conştiinciozitate o formă de specializare, trebuie să ai în vedere aspectele practice legate de administrarea bugetului, fără a da curs tentaţiei de a apela la vreun tip de speculaţie. Pune accent pe o viziune realistă, neinfluenţată de modul tău optimist de a vedea acum lucrurile şi fii dispus să accepţi şi sarcinile neplăcute dar necesare.  

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1521
Populația:
1331 locuitori

Pereni este un sat din cadrul comunei Paşcani, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Hîncești și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1331 de oameni. Satul Pereni a fost menționat documentar în anul 1521.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.