26 mai 2014, 23:57 Caleidoscop views 9497
26 mai 2014, 23:57 Caleidoscop views 9497

Horoscopul pentru 27 mai 2014


BERBEC: O zi în care interacţiunea cu oamenii dragi ţie îţi este folositoare deoarece este de ajuns să vorbeşti cu aceştia pentru ca lumea în care trăieşti să capete accente de curcubeu. Ceea ce trebuie să faci este să cauţi frumosul în tot ceea ce te înconjoară.

TAUR: Deşi întîmpini obstacole puse în calea ta de oamenii din jur, ai încredre că totul se rezolvă pînă la urmă, dacă acesta este drumul pe care trebuie să mergi. Reacţionezi împortiva limitărilor şi a opresiunii de orice fel, dar nu reacţiona în urma impulsului de moment. Grăbeşte-te încet.

GEMENI: Indiferent de cît de mare este provocarea de care ai parte, păstrează-ţi bine ascunse secretele. Ceea ce ai de făcut este să te prezinţi lumii într-o lumină cît mai bună, indiferent care sînt circumstanţele în care eşti implicat. Fii deschis, însă, dialogului.

RAC: Pe cît posibil, nu te feri într-atît de mult încît nimeni să nu mai poată ajunge la sufletul tău, mai ales în ceea ce-i priveşte pe cei dragi ţie. Este o zi în care, a fi alături de cei pe care îi iubeşti reprezintă cea mai înţeleaptă alegere posibilă. Evită, însă, dependenţa de ceilalţi.

LEU: Este momentul să îţi asumi rolul de conducător. Deci, oricît de tentantă ar părea o retragere în natură sau o mini-vacanţă într-un orăşel cu o atmosfera boemă, poate că ar fi bine dacă ai mai amîna decizia de a lăsa totul baltă. Încearcă să nu depinzi de alţii astăzi.

FECIOARA: Ziua de astăzi reprezintă o ocazie minunată pentru a lua decizia vieţii tale, indiferent care este domeniul în care trebuie să acţionezi. Concentrează-te pe viitorul îndepărtat, deoarece, în prezent, eşti predispus dezechilibrelor emoţionale. Ascultă sfaturile fraţilor sau surorilor tale.

BALANŢĂ: Poate că mama ta este o persoană mult prea critică pentru gusturile tale, poate că educaţia pe care ai primit-o în copilărie ţi-a provocat traume emoţionale ulterior, dar, cu toate acestea, nu uita că nu trebuie să te ridici la standardele impuse de alţii, neapărat. Cu atît mai puţin astăzi.

SCORPION: Sînt şanse ca astăzi să fii nevoit a refuza să acorzi ajutorul celor care ţi-l cer. Fie nu îţi este permis, fie eşti prea ocupat pentru a mai avea timp şi pentru ei... Este posibil chiar să rupi o relaţie. Aminteşte-ţi, doar, că fiecare lucru se întîmplă atunci cînd i-a venit momentul.

SĂGETĂTOR: A te întoarce la rutina obişnuită nu înseamnă că trebuie să îţi părăseşti planurile de viitor sau îţi uiţi fanteziile. Totuşi, atît timp cît te dedici cu drag oricărei activităţi în care eşti implicat, poţi face din orice întîmplare a zilei de azi o aventură de neuitat.

CAPRICORN: Ai putea spune că este o zi a pregătirilor. Ai grijă de tine şi de înfăţişarea ta, deoarece, de mîine încolo, ai toate şansele de a fi remarcat de către cei din jur. Plăcerile simple sînt cele care îţi fac viaţa frumoasă astăzi. Stabileşte-ţi, însă, scopul principal şi fă tot posibilul pentru a-l atinge.

VĂRSĂTOR: Probabil că preferi să stai acasă astăzi. Să nu-ţi părăseşti ambientul confortabil pentru nimic în lume. Totuşi, nu este o zi în care influenţele astrale să îţi susţină această atitudine, deci încearcă să îţi onorezi cît mai multe dintre promsiunile făcute. Schimbîndu-ţi atitudinea îţi schimbi şansele de a reuşi.

PEŞTI: Autodisciplina este importantă astăzi, pentru tine. Şi stăpînirea de sine, de asemenea. În condiţiile în care este posibil să îţi simţi familia şi ambientul în care trăieşti ameninţate de factori externi, aceste calităţi, menţionate anterior, te vor ajuta să treci cu bine peste orice fel de provocare. 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769-1774
Populația:
1342 locuitori

Jura este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Jura este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Rîbnița și la 78 km de Chișinău. Populaţia satului Jura alcătuia 1342 de oameni în anul 2011. Satul Jura a fost menționat documentar între anii 1769-1774.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.