13 mai 2014, 00:50 Caleidoscop views 10078
13 mai 2014, 00:50 Caleidoscop views 10078

Horoscopul pentru 13 mai 2014


 

BERBEC: O zi în care doar banii contează pentru tine. Ceea ce ai de făcut, însă, pentru a reuşi să obţii un cîştig cît mai mare este să fii practic. Cu alte cuvinte, analizează cu atenţie cheltuielile şi vezi în ce condiţii pierzi – de obicei – banii printre degete, reuşind în final să remediezi această situaţie.

TAUR: Chiar dacă ai parte de veşti nu foarte încurajatoare, nu-ţi pierde speranţa. Este, într-adevăr, o zi nu foarte bună din punct de vedere relaţional mai ales, însă, cu toate acestea, ajutorul apare în viaţa ta de acolo de unde nu te aştepţi. Amînă pentru săptămîna viitoare deciziile legate de viaţa de cuplu.

GEMENI:
Tentat de noi experienţe, dorind a simţi că trăieşti, poate chiar dorindu-ţi a te îndrăgosti, ai parte de o zi în care nu ştii să pui “nu”, riscînd să cazi în plasă. Cu cît eşti mai atent, cu atît mai bine îţi va fi. Nu rămîne cu gîndul la ceea ce ratezi, gîndeşte-te doar la viitorul tău, atunci cînd iei decizii.

RAC: Deşi te-ar putea îngrijora ce anume vor crede ceilalţi despre tine, atunci cînd îţi vei exprima părerile, ai putea ca, măcar astăzi, să îţi vezi de drumul tău şi de ceea ce ai tu de îndeplinit pe această lume. Riscă şi spune-ţi părerile, este o zi în care Sorţii sînt de partea ta.

LEU: Se pare că astăzi nu este o zi tocmai fericită în ceea ce priveşte fricile şi temerile tale, căci acestea par că prind puteri nebănuite şi ies din străfundurile subconştientului tău pentru a-ţi face viaţa amară. Cu toate acestea, nu îţi neglija micile victorii zilnice, uitînd de tine însuţi.

FECIOARA: Dacă simţi nevoia să fii singur, să îţi dedici timpul liber doar ţie însuţi, spune acest lucru şi prietenilor tăi, deoarece vor fi primii care îţi vor respecta decizia. În ceea ce priveşte familia, însă, asigură-i că doar dacă eşti fericit şi te simţi liniştit, le poţi asigura confortul emoţional de care au nevoie.

BALANŢĂ: Probabil că serviciile tale (sau ajutorul pe care îl poţi oferi) este cerut (şi necesar) astăzi mai mult decît de obicei. Dedică-ţi resursele scopurilor nobile şi persoanelor care au nevoie de acestea, deoarece este o zi în care tot ceea ce oferi se va întoarce la tine cel puţin înzecit.

SCORPION: Reexaminează-ţi relaţiile. Redefineşte-ţi scopurile. O zi în care va trebui să alegi pe cine pui pe primul plan – pe tine sau pe acea persoană pe care o iubeşti? Pe de altă parte, în cazul în care ai remarcat neînţelegeri în relaţia ta, întreabă-te dacă nu cumva joci rolul sperietorii…

SĂGETĂTOR: Indiferent de cine te simţi atras şi în ce context se întîmplă acest lucru, nu te grăbi să acţionezi în urma impulsului de moment. Şi asta deoarece deciziile şi mişcările pe care le faci astăzi sînt definitorii pentru succesul tău relaţional viitor. Este de preferat să mai aştepţi cîteva zile…

CAPRICORN: Probabil că rămîi fără ajutorul celor care de obicei te susţin. Te poţi baza, deci, doar pe propriile tale puteri, ceea ce presupune investiţia resurselor tale doar în propria-ţi persoană. Poate că pare puţin egoist, însă a-i convinge pe ceilalţi de succesul tău viitor nu-şi are rostul, astăzi.

VĂRSĂTOR: Ai parte de o zi în care ar fi bine să ţinteşti cît mai sus, uitînd de tot ceea ce înseamnă bîrfe, zvonuri şi minţi înguste, încuiate. Nu te amesteca în treburile altora şi încearcă să nu cazi pradă propriilor limitări şi slăbiciuni. O zi în care îţi este recomandat să te autodepăşeşti.

PEŞTI: Tot smerenia este acea calitate care te va ajuta să îţi păstrezi poziţia cu greu cîştigată, în ani grei de muncă. O zi în care lumea te va lăuda, te va susţine şi îţi va recunoaşte meritele. Cu toate acestea, însă, este bine să nu ţi se urce la cap acest lucru, deoarece poţi pierde într-o secundă tot respectul cîştigat.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
341 locuitori

Cureşniţa Nouă este un sat din cadrul comunei Şolcani, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 341 de oameni. Satul Cureşniţa Nouă a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.