22 februarie 2015, 10:43 Caleidoscop views 17393
Într-un oraș brazilian a fost introdusă stare de asediu din cauza unui vîrcolac
Foto: stirileprotv.ro
22 februarie 2015, 10:43 Caleidoscop views 17393

Într-un oraș brazilian a fost introdusă stare de asediu din cauza unui vîrcolac

O creatură bizară, asemănătoare unui "vîrcolac", a fost surprisa de camerele de supraveghere in orașul São Gonçalo de Campos, din statul Bahia, Brazilia.

Inainte de apariția "dovezii" video, un localnic a spus ca a fost urmărit de un VÎRCOLAC, insa nu a fost luat în serios de nimeni. Bărbatul, cunoscut numai cu numele Pingo, a spus ca a scapat cu viață la limită și a descris monstrul care l-a urmărit ca fiind asemănător unul lup negru, fioros, cu inălțimea de aproximativ 1,5 metri, potrivit The Mirror.

După ce tot orașul a rîs de el, o camera de supraveghere instalată in parcul orașului a surprins, pe data de 5 februarie, patrupedul ciudat despre care a povestit Pingo.

Inregistrarea de 44 de secunde a fost pusă și pe YouTube. In prima faza, oamenii au rîs, însă cîțiva utilizatori au analizat mai bine imaginile si au spus ca animalul nu seamănă cu nimic cunoscut si nu poate fi nimic altceva decat un "vîrcolac".

Pînă cînd se va lămuri misterul, autoritățile din oraș au atentionat locuitorii, sfătuindu-i să nu circule singuri în locuri izolate după lăsarea întunericului.

Sursa: stirileprotv.ro

Cuvinte cheie:

Mister , Brazilia , video

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1597
Populația:
86 locuitori

Mîrzoaia este un sat din cadrul comunei Iurceni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Nisporeni și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 86 de oameni. Satul Mîrzoaia a fost menționat documentar în anul 1597.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.