Mergi spre compartimentul: Muzica
27 septembrie 2021, 11:30 Muzica views 2688
Moldoveanul Andrei Serjant i-a făcut pe jurații de la Superstar să plîngă
27 septembrie 2021, 11:30 Muzica views 2688

Moldoveanul Andrei Serjant i-a făcut pe jurații de la Superstar să plîngă

Este din Chișînău, are 21 de ani și își cîștigă banii cîntînd pe stradă. A renunțat în clasa a 9-a la un liceu normal și s-a mutat la colegiu pentru că, spune el, era mai ușor.

După interpretarea lui Andrei Serjant, juratului Marius Moga i-au dat lacrimile: „Mă uităm la ține și credeam că tot ce cînți e gata înregistrat, nu ai nici o grseala...ești artist, Andrei! Locul tău nu e pe stradă”, transmite Noi.md cu referire la protv.md.

Carla's Dreams, jurat Suprestar: „De la începutul audițiilor eu mai mîndru nu m-am simțit. Asta a fost absolut superb.”

Andrei Serjant își dorește să facă muzică pentru că nu vrea să devină sedentar. A început să cînte după ce a văzut un film despre un chitarist, nu își amintește cum se numea, și a două zi l-a rugat pe tatăl lui să-i cumpere chitară. A învățat singur de pe internet, iar apoi a încercat și cu vocea.

A început să cînte pe stradă în 2015. Văzuse un băiat pe stradă și se gîndea dacă ar putea și el să facă asta. S-a dus de mai multe ori, dar nu a avut curaj să scoată chitară. Într-un final și-a făcut curaj și a cîntat și a strîns și ceva bani.

După ce a văzut că e apreciat pe stradă, cu banii adunați și-a plătit cîteva lecții de canto. De 6 ani, cînta pe stradă. Au regulă de două ore – o regulă a străzii, pentru a nu cînta unii peste alții. Programul se face in funcție de ora la care ajungi. Toți îl respectă și sînt foarte uniți. Părinții lui nu i-au interzis să cînte pe stradă. Sînt bucuroși că își cîștigă singur banii. I s-a mai întîmplat să-i spună oameni pe stradă că e cerșetor, că mai bine s-ar duce să muncească.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

concurs , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
1105 locuitori

Slobozia-Şirăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Slobozia-Şirăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1105 oameni. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.