Mergi spre compartimentul: Muzica
14 februarie 2019, 11:10 Muzica views 14081
DoReDoS despre cîntecul trupei ”LUME”
14 februarie 2019, 11:10 Muzica views 14081

DoReDoS despre cîntecul trupei ”LUME”

Cîntecul trupei "LUME" pare a fi interesant și își poate găsi un loc în inimile ascultătorilor din țară și de peste hotare.

Aceasta este părerea solistei trupei DoReDoS, Marina Djundiet, exprimată pentru Noi.md, răspunzînd la întrebarea dacă juriul a acționat corect nepermițîndu-i trupei LUME să participe la finala concursului național de selecție Eurovision în Moldova.

"Cîntecul trupei " LUME" mi se pare interesant și poate găsi un loc în inimile ascultătorilor din Moldova și din străinătate. Să spun dacă este bine sau rău, că această trupă nu a fost lăsată în finală, nu noi ar trebui să judecăm. Totuși, a existat un juriu. Ei știu mai bine. Au văzut ceva, au auzit. Poate cîntecul este prea popular. Poate. Dar, din nou, nimeni nu poate spune sigur dacă această melodie poate avea succes în Europa sau nu", a spus solista trupei DoReDoS.

"Dar ceea ce știu din experiența noastră, din experiența altor interpreți, este că ceea ce scriu la început în comentarii ascultătorii europeni, nu coincide întotdeauna cu rezultatul final. Pentru că, din nou, pe scena Eurovision, este foarte important ce arătați", a remarcat Marina Djundiet.

Ea a atras atenția asupra faptului că melodia prezentată de trupa "LUME" este interpretată în limba de stat și va fi înțeleasă doar în Moldova și România. "Ascultătorul european nu va înțelege sensul cîntecului. Și, firește, ei nu vor putea simți întregul suflet al Moldovei. Băieții cîntă despre modul în care ei fac vin, cum noi facem vin. Prin urmare, nu putem spune dacă juriul a acționat corect sau incorect", a remarcat solista trupei DoReDoS.

Potrivit acesteia, ceea ce ascultătorii europeni scriu acum în comentarii, nu este ceea pe ce ar trebui să ne bazăm.

"Și știm acest lucru din experiența noastră. Pentru că anul trecut, cînd am fost selectați, și înainte de selecție, mulți bloggeri europeni, și nu numai cei europeni, au scris și au prezis că nu vom ajunge nici măcar în finală. Și apoi, cînd au văzut un alt spectacol direct pe scenă, imaginea s-a schimbat complet. Prin urmare, același lucru se poate spune despre «LUME». Deoarece, chiar și după finala națională, imaginea se poate schimba. Pentru că totul va depinde exact de ceea ce se va întîmpla pe scenă", a subliniat Marina Djundiet.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

DoReDos , formația LUME , Eurovision

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
3439 locuitori

Glinjeni este un sat şi comună din raionul Făleşti. Glinjeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 28 km de orașul Fălești și la 122 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3439 de oameni. Satul Glinjeni a fost menționat documentar în anul 1560.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.