Mergi spre compartimentul: Muzica
18 noiembrie 2016, 14:45 Muzica views 7394
Vasile Macovei își intrigă fanii (Video)
18 noiembrie 2016, 14:45 Muzica views 7394

Vasile Macovei își intrigă fanii (Video)

Interpretul Vasile Macovei își intrigă fanii. Acesta a postat pe o rețea de socializare teaserul videoclipului ce urmează să-l lanseze în curînd.

Teaserul distribuit de artist este pentru piesa „Breakdown". „Dimineața vine cu noi speranțe, cu vise proaspete și o mică surpriză pentru voi! Savurați noul teaser pregătit pentru voi".

Filmările pentru acest videoclip s-au desfășurat la Istanbul și au durat doar cîteva zile, iar acum se lucrează la „asamblarea" imaginilor. Lansarea oficială, potrivit artistului, urmează să aibă loc în timpul apropiat.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , video , interpret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
2860 locuitori

Negureni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dobruşa, Negureni și Chersac. Localitatea se află la distanța de 28 km de oraşul Teleneşti şi la 83 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2860 de oameni. Satul Negureni a fost menționat documentar în anul 1660.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.