Mergi spre compartimentul: Muzica
09 noiembrie 2016, 11:58 Muzica views 5393
Irina Rimeș a lansat un nou videoclip (Video)
09 noiembrie 2016, 11:58 Muzica views 5393

Irina Rimeș a lansat un nou videoclip (Video)

Moldoveanca Irina Rimeș și-a lansat videoclipul piesei făcute cunoscută publicului larg acum cîteva luni – „Iubirea noastră mută" – un produs ce îi aparține totalmente.

„Iubirea noastră mută" face parte dintr-o trilogie, iar alte două producții urmează a fi aduse în fața publicului cît mai curînd posibil.

„Eu mi-am pus sufletul pe hîrtie. Ascultă #trilogia mea, care începe cu #IubireaNoastrăMută. Lasă-l să știe", a scris interpreta despre noua lansare.

Videoclipul a fost filmat de un regizor din Libia – Khaled Mokhtar, iar în imagini apare Irina alături de actorul George Burcea.

„Happy că am făcut parte din proiectul tău, Irina. Fiți cu ochii în patru, căci urmează încă două clipuri foarte bune. Felicitări și mulțumesc, #IrinaRImes", a menționat George într-o postare pe pagina sa oficială.

Irina Rimeș a cucerit simpatia fanilor și a devenit cunoscută după ce și-a lansat piesele „Visele" și „I loved you".

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Irina Rimeş , muzica , videoclip

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
sec. XVII
Populația:
15281 locuitori

Hînceşti este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Hînceşti. Amplasat în sud-vestul republicii, în lunca rîului Cogîlnic, este situat la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15281 de locuitori. Primele menţiuni documentare a localităţii datează din secolul XVII, denumirea venind de la vechiul neam de razeşi din Lăpuşna, Hînceştii.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.