Mergi spre compartimentul: Muzica
30 iunie 2016, 17:00 Muzica views 6486
Trupa din Los Angeles a prezentat un video, filmat în Moldova
30 iunie 2016, 17:00 Muzica views 6486

Trupa din Los Angeles a prezentat un video, filmat în Moldova

Trupa Indie-pop din Los Angeles, formată din tocmai 10 muzicieni, «Edward Sharpe and the Magnetic Zeros» a prezentat un video dansant neobișnuit la piesa «Wake Up The Sun» din albumul «PersonA». De remarcat, în primul rînd faptul că a fost filmat la Chișinău și prin împrejurimile sale.

Regizor al acestui videoclip a devenit clipmakerul și regizorul berlinez a Noaz Deshe.

"În afara Chișinăului, capitala Republicii Moldova, se poate observa că timpul pare să se fi oprit: viața cotidiană a populației rămîne necucerită de Vest, fiind încă influențată de comunism și religie. Am rămas consternat de frumusețea identității acestei zone", și-a împărtășit impresiile regizorul referitor la vizita sa în țara noastră cu revista Nowness.

Sursa: locals.md

Cuvinte cheie:

muzica , SUA , video

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
78 locuitori

Slobodca este un sat din cadrul comunei Ruseni, raionul Edineţ. Satul este situat la 7 km de orașul Edineț și la 213 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 78 de oameni. Satul Slobodca a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.