Mergi spre compartimentul: Muzica
03 decembrie 2013, 12:35 Muzica views 6079
03 decembrie 2013, 12:35 Muzica views 6079

Trupa Alternosfera aniversează 15 ani de activitate


Foto: agerpres.ro

Alternosfera, din Chişinău, sărbătoreşte 15 ani de activitate vineri, 13 decembrie, printr-un concert aniversar în club Colectiv din incinta fostei fabrici Pionierul.

Potrivit unui comunicat al formaţiei remis AGERPRES, în playlistul serii se vor regăsi hituri din toată perioada de creaţie a trupei, dintre acestea nelipsind "Wamintirile", "Aruncă-mi", "Oraşul 511", "Visători cu plumb în ochi", "Singurătate", "Nepoata lui Gagarin", "Femeia Nordică", "Mută", "Ploile nu vin", dar şi piese mai puţin cântate în concerte.

Trupa Alternosfera a fost fondată pe 13 decembrie 1998. Trupa este compusă, în prezent, din Marcel Bostan - voce şi clape, Marin Nicoară - chitară şi clape, Sergiu Aladin - chitară şi clape, Vicosh - bass şi Anatolii Pugaci - tobe.

Accesul în club se va face începând cu ora 20,30 iar concertul este programat să înceapă la ora 23,00. De warm-up & after-party se va ocupa DJ JIJI.

Sursa: agerpres.ro

Cuvinte cheie:

moldovenii , muzica , interpret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
802 locuitori

Rediul Mare (Stație de Cale Ferată) este o localitate din cadrul comunei Grinăuți-Moldova, raionul Ocniţa. Localitatea este situată la o distanță de 11 km de orașul Ocnița și la 231 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 802 oameni. Localitatea Rediul Mare (Stație de Cale Ferată) a fost înregistrată oficial în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.