Mergi spre compartimentul: Muzica
02 decembrie 2013, 10:25 Muzica views 13747
02 decembrie 2013, 10:25 Muzica views 13747

Moldoveanul Dan Bălan a luat încă un premiu de valoare (VIDEO)

Foto: perfecte.md

Dan Bălan și piesele pe care le cîntă în limba rusă sunt pe placul rușilor. Drept dovadă este acordarea unuia dintre cele mai importante premii de valoare pentru interpreții ruși.

Dan Bălan a primit premiul Золотой Граммофон 2013. Acest trofeu ajunge în posesia interpretului pentru al treilea an consecutiv. De această dată, Dan a luat premiul pentru piesa "Люби", pe care a cîntat-o și în cadrul ceremoniei.

Dan Bălan a primit trofeul din partea Miss Rusia, frumoasa Elmira Abdrazakova. După premiere, interpretul a ținut să mulțumească postului de radio care a organizat totul, dar și fanilor care îi adoră piesele. "Vreau să mulțumesc postului Russkoie Radio. Am început să scriu piese rusești de curînd. Este al 3-lea premiu, sunt foarte fericit. M-am gîndit deja la un album în limba rusă care va fi lansat în 2014.", a spus interpetul.

Acum două săptămîni, Dan Bălan a fost ales Cîntărețul Anului în Rusia, devandansu-i în acest fel pe renumiții Ivan Dorn, Timati sau Dima Bilan.

Dan Bălan, fost membru al trupei O-zone, care s-a destrămat în 2005, a ales o carieră solo la Los Angeles.

De atunci au urmat hiturile "Crazy Loop", "Chica Bomb" (nominalizată la Europe Music Awards 2010 la categoria "Best Romanian Act"), "Justify Sex" și "Freedom".

Sursa: perfecte.md

Cuvinte cheie:

muzica , interpret , premiu , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1568
Populația:
3401 locuitori

Geamăna este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Batîc și Geamăna. Satul Geamăna se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 32 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3 401 oameni. Satul Geamăna a fost atestat documentar în anul 1568.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.