09 noiembrie 2017, 15:00 Personalități views 6136
Felicia Dunaf a fost cerută în căsătorie în direct (Video)
09 noiembrie 2017, 15:00 Personalități views 6136

Felicia Dunaf a fost cerută în căsătorie în direct (Video)

Astăzi, interpreta și jurnalista Felicia Dunaf, a fost cerută de soție de către iubitul ei, Vladimir Asaftei. Momentul emoționant a avut loc în direct la postul de radio la care activează.

Deși părea a fi o dimineață obișnuită la radio pentru Felicia Dunaf, aceasta a fost surprinsă de iubitul ei, care a hotărît să facă marele pas.

Tînărul a intrat în studio avînd în brațe un buchet mare de trandafiri albi și un inel pe care abia aștepta să i-l pună pe deget. Interpreta, plină de fericire, a răspuns „DA".

„Tremur și e cel mai mare șoc. Nu mă așteaptam la așa ceva niciodată și nici măcar nu mi-ați spus să mă machiez și eu", a comentat aceasta entuziasmată.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

casatorie , Felicia Dunaf

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
59 locuitori

Ocniţa-Ţărani este un sat din cadrul comunei Zorile, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Orhei și la 62 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 59 de oameni. Satul Ocniţa-Ţărani a fost menționat documentar în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.