17 martie 2016, 14:50 Personalități views 8375
„Nu o mai recunoaște nici măcar Ghiță”
17 martie 2016, 14:50 Personalități views 8375

„Nu o mai recunoaște nici măcar Ghiță”

Cum arată Cleopatra Stratan la 13 ani: E mai înaltă ca tatăl său!

După ce la numai trei ani a atins culmile succesului, astăzi, la 13 ani, Cleopatra Stratan este o domnișoară de invidiat, care l-a întrecut și pe tatăl său în înălțime.

Pavel Stratan a postat o fotografie pe o rețea de socializare în care este vizibil acest fapt. Imaginea este însoțită de mesajul „Nu e soția, e Cleopatra!". În fotografie mai apare și fratele mai mic al Cleopatrei, Cezar.

„Nu o mai recunoaște nici măcar Ghiță", au comentat fanii poza de familie.

Cleopatra Stratan este cea mai tânără artistă care a susținut un concert de două ore în fața unui public numeros, a avut propriul său album la doar trei ani și a primit onorariu de 10 mii de euro pentru o singură piesă.

Sursa: ziarulnational.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1677
Populația:
838 locuitori

Ghelăuza este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Saca și Ghelăuza. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Strășeni și la 35 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 838 de oameni. Satul Ghelăuza a fost menționat documentar în anul 1677.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.