24 decembrie 2015, 16:17 Personalități views 8190
Actrița originară din Chișinău Svetlana Kryuchkova a interpretat cîntecul trupei
24 decembrie 2015, 16:17 Personalități views 8190

Actrița originară din Chișinău Svetlana Kryuchkova a interpretat cîntecul trupei "Rammstein" (Video)

Abilitățile sale vocale, precum și simpatia pentru "panzer-roc", ea a decis să le demonstreze în cadrul emisiunii TV din Rusia "Вечерний Ургант" (Seara cu Urgant).

Artista Poporului din Rusia, compatrioata noastră Svetlana Kryuchkova a arătat că nu-i sînt străine tendințele moderne ale muzicii ușoare universale. Acest lucru s-a dovedit în studioul emisiunii "Seara cu Urgant", cînd ea a interpretat un fragment al piesei "Mein Herz Brennt" din repertoriul trupei germane "Rammstein".

Svetlana Kryuchkova s-a născut în anul 1950 la Chișinău. A jucat în filmele "Большая перемена" (Recreația mare), "Безымянная звезда" (Steaua fără nume) "Царская охота" (Vînătoarea Imperială), "Родня" (Rudele), "Brejnev", și multe altele.

Sursa: ru.sputnik.md

Cuvinte cheie:

personalitati , actori , piesă , show

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1632
Populația:
2507 locuitori

Fundul Galbenei este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Fundul Galbenei este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Hîncești și la 33 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2507 oameni. Satul Fundul Galbenei a fost menționat documentar în anul 1632.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.