18 octombrie 2013, 10:11 Realitatea moldovenească views 9524
18 octombrie 2013, 10:11 Realitatea moldovenească views 9524

Moldovencele revoluționează lumea fashion-ului


Foto: kanald.ro

Moldovencele Gabriela Atanasov și Sanda Cojocaru au fost invitatele emisiunii „Teo Show" de la postul român de TV, KanalD. Invitatele și-au prezentat cele mai noi inovații din lumea modei.

Invitata emisiunii „Teo Show", Sanda Cojocaru, a explicat ce înseamnă geanta pentru cărți și cui se adresează, informează UNIMEDIA.

Ea a venit însoțită la emisiune de prietena ei, Gabriela Atanasov, care crează haine în stilul anilor '50. „Cărțile sînt incluse în cărți. Totul a început de la o campanie: citesc, sînt sexy. Vreau să promovez cititorul sexy, care are prieteni, care iese în club", a spus Sanda.

Cea care a realizat materialul despre tinerele talente este și ea originară din Republica Moldova. În imaginile video puteți urmări dezvăluirile Sandei și Gabrielei privind planurile de viitor și colecțiile pe care le crează în acest moment.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

moda , moldovenii , show , Romania

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1719
Populația:
703 locuitori

Mihailovca este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Mihailovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîbnița și la 110 km de Chișinău. Populaţia satului Mihailovca alcătuia 703 oameni în anul 2011. Satul Mihailovca a fost menționat documentar în anul 1719.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.