20 iunie 2013, 16:10 Realitatea moldovenească views 4375
20 iunie 2013, 16:10 Realitatea moldovenească views 4375

Dansatorii moldoveni au revenit cu aur şi argint de la Europene


Foto: moldpres.md

Dansatorii moldoveni Veaceslav Avramoglo, Sorin Cimanschi şi Sorin Căldare au revenit acasă cu o medalie de aur şi, respectiv, alta de argint de la Campionatul European la HipHop, Break Dance şi Electric Boogie, desfăşurat la Amsterdam (Olanda), a informat astăzi, într-o conferinţă de presă, preşedintele Federaţiei Dansului Sportiv din Moldova, Petru Gozun, comunică MOLDPRES.

”Este un succes frumos, obţinut într-o concurenţă acerbă. Pentru noi este foarte important că începem să ne impunem şi la asemenea genuri de dansuri, foarte populare printre tineri. Este un început, sper de bun augur şi frumoasele tradiţii ale reprezentanţilor Ansamblului de dansuri ”Codreanca” vor fi continuate şi la aceste probe”, a declarat oficialul.

Veaceslav Avramoglo a devenit campion continental la proba solo HipHop, adulţi. În vecinătatea imediată a podiumului de premiere - locul patru - s-a situat coechipierul Mircea Palamari.

Duetul Sorin Cimanschi - Sorin Căldare a obţinut medalia de argint la proba Electric Boogie, copii.

Ediţia din anul curent a Campionatului European a reunit circa 2500 de dansatori din 23 de ţări.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1948
Populația:
1 locuitor

Dărcăuţii Noi este un cătun din cadrul comunei Dărcăuţi, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Soroca și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, în cătun locuia o singură persoană. Cătunul Dărcăuţii Noi a fost înființat în anul 1948.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.